Opis

Bullet Točk:

1. Izboljšano Odstranjevanje Snega: Naš avto sneg strgalo je izdelan iz odporne na obrabo in trajno visoko gostoto ABS in PP zagotavlja nemoteno sneg odstranitev brez poškodb stekla.Izkušnje njene dolgotrajne trpežnost in odlično sneg obračun sposobnost.

2. Enostavno Sneg in Mraz za Odstranjevanje: Naš avto sneg strgalo značilnosti non-zdrsa, krepak pena ročaj, ki omogoča enostavno odstranjevanje snega in zmrzali iz okna.V sturdy design zagotavlja udoben oprijem za šop trave-prost zimsko čiščenje.

3. Prenosen Načrt: Z inovativno oblikovanje, naš avto sneg strgalo je mogoče brez težav razstaviti v 3 deli za preprosto shranjevanje v vaš avto.To je kompakten in zavzame minimalno prostora, zaradi česar je odlično orodje, da nosite okoli.Uživajte priročno uporabo in bivanje pripravljen za zasneženih dneh.

4. Zložljive Modela: Ta Avto je Sneg Strgalo se ponaša praktično trikotni aluminijasto palico sponke načrta za nastavljiv dolžine in kota.Zložljiva zasnova zagotavlja enostavno shranjevanje in prenašanje.To strgalo zagotavlja lahkotno sneg in led removal po prehodu skozi vetrobransko steklo učinkovito.

5. Širok Obseg Uporabe: Ta avto je sneg strgalo lahko pogosto uporabljajo za jasno snegu in ledu iz vaše vetrobransko steklo avtomobila, strehe, oken in drugih površin.Je enostaven za uporabo in shranjevanje, in zmorem vseh snežnih pogojih.

Opis:

Redno preverjajte, ali je vetrobransko steklo, jasno, med hladno zimo sezonah z našimi Led Strgalo Sneg Krtačo.Izdelan iz visoko gostoto ABS in PP, to je non-slip in krepak, zaradi česar je težko odstraniti sneg, led in ivje.Sponke design omogoča enostavno shranjevanje in prevoz.Poslovite od strganje z roko in pozdravljeni, za enostavno odstranjevanje snega z Led Strgalo Sneg Krtačo.

Specifikacija:

Model izdelka: ST-3911/ Demontaža

Ime izdelka: na poti 2-v-1 sneg krtačo

Velikost izdelka: (pribl.)68* * 10 cm/26.77*3.94 palcev (do 82 cm/32.28 v)

Material: ABS, PP, EVA bombaž, aluminija tube

Model izdelka: ST-3912/ Upgrade

Ime izdelka: na poti sneg krtačo

Velikost izdelka: (pribl.)46* * 10 cm/18.11*3.94 cm

Material: ABS, PP, EVA bombaž,

Model izdelka: ST-3913/ Osnovni model

Ime izdelka: sneg lopata na poti

Velikost izdelka: (pribl.)36*11 cm/14.17*4.33 cm

Material: ABS, PP, EVA bombaž

Seznam Vsebine:

1pcs*Avto Sneg Strgalo in Krtačo

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5