Opis

Bullet Točk:

1. Mala Napetost: napihne vaš avto pnevmatike, uporabite 12V Avto Črpalka Zrak, ki je dober pomočnik na domu in popoln partner v potovanja.To lahko zagotovili boljše storitve v mnogih situacijah.

2. Samodejni Izklop: Ni treba skrbeti nad inflacijo.Zračna Črpalka za Avtomobilske Pnevmatike se samodejno zaustavi, ko je nastavljena na standardni tlak, ki lahko napihne vaše pnevmatike, da v minuti.

3. Digitalni Prikaz: S ta Avto Pnevmatike Črpalka Zrak, lahko bolje razumeli inflacije proces in prilagodite tlak v pnevmatikah glede na vaše potrebe.Zaslon prikazuje trenutne in realno-časovni pritisk hkrati, in LED luči zagotoviti opomin, da se mimo vozil.Poleg tega je LED-luči zagotovi vašo varnost v primeru nujnih ponoči.

4. Prenosen in Priročen: Črpalka Zraka za Avto je majhna po velikosti, lahka teža, in enostaven za prevoz.To se lahko dajo v žepu ali nahrbtniku, uporabljate pa ga lahko kadarkoli, kjerkoli, ko greš ven.

5. Široko Aplikacije: Ali potrebujete napihne srednje velikih Suv, koles, avtomobilov, kroglice, napihljive kajaki, zračne blazine, bazen, igrače, itd., Avto Pnevmatike Črpalka lahko ročaj jih vse z lahkoto.

Značilnosti:

Avto Črpalka Zrak z majhno napetostjo, digitalni display, LED osvetlitev.To lahko napihne kroglice, napihljive kajaki, zračne blazine, bazen, igrače, itd.To samodejno izklopi po prihodu standardnem tlaku.A mora imeti za vaš avto.

Specifikacija:

1. Delovna napetost: DC12V

2. Način napajanja: vžigalnik

3. Inflacija pretok: več kot 80L/MIN

4. Ime izdelka: Avto zračna črpalka

5. Delovnega toka: manj kot 10A

6. Napajalni kabel dolžina: približno 3 metrov

7. Trajanje: 8MIN

Seznam Izdelkov:

Slog 01:

Skupni Kazalec Črpalka Zrak*1

3 Vrste Napihljivi Usta*1

Ali

Slog 02:

Inteligentni Digitalnim Prikazom Zračne Črpalke*1

3 Vrste Napihljivi Usta*1

Opombe:

1. Ko kazalec model napihnjen, ko tlak v pnevmatikah doseže ustreznega tlaka v pnevmatikah, je treba ročno zapiranje.

2. Visoko priznanje, inteligentni, samodejno in priročno.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5