Opis

Ohraniti vaše roke tople in prijeten to zimo z našo Pozimi Ogrevane Rokavice!Notranja plast je izdelana iz mehkih materialov, za dodatno udobje, medtem ko je baterija ima nizek obseg približno 8 ur.Prst tehnologija na dotik, omogoča enostavno uporabo vaše naprave, in rokavice so dvojno nepremočljiva za brezskrbno izkušnjo.Kot nalašč za tek, jahanje in smučanje.Se tvoje zdaj!

Specifikacije:

Ime: Pozimi Ogrevane Rokavice

Zmogljivost baterije: 5000mAh

Ogrevanje Čas: približno 4 ure za high-end, 6 ur za mid-range, in 8 ur za nizko-obseg

Material: Vodoodporni in odporni na obrabo tkanine+PU usnje

Teža: približno 340g

Velikost: približno 32*12cm/12.6*4.72 palcev (ravno)

Temperatura: Visoka temperatura 55-50 ℃, srednja temperatura 45-50 ℃, nizko temperaturo, 40 ℃

Ogrevanje Območja: Zadnji strani+prsti

Napetost: 5V 2A

Trenutno: 12A ± 0,1 A

Moč: 10W ± 0,5 W

Polnjenje Vnos: 5V2A

Baterije Čas polnjenja: 2.5-5 ur (enotni 2,5 ure, dve 5 ur celoti)

Seznam Vsebine:

1 Par Pozimi Ogrevane Rokavice

1 Par Baterije

1 * USB Kabel za Polnjenje

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izboljšano Toplino Coziness: Izdelane z mehko materialov, ki past toplino, naše ogrevane rokavice funkcija prijazen do kože notranje obloge, ki zagotavljajo izjemno toplotno izolacijo.Bivanje pražena popečena rezina kruha in udobno tudi, ko temperatura pade.

2.Nastavljiva Temperatura: Dolgo pritisnite, da vklopite/izklopite z lahkoto.Baterija zagotavlja do 8 ur toplote na majhnem območju in 4 ure na visoki prestavi z rahlim pritiskom.Temperatura prilagoditev funkcija in tri-hitro preklopite bi vam popoln nadzor nad toploto ravni.

3.Napredni zaslon na Dotik Združljivost: Povzdignil vaše zimske izkušnje z našimi Ogrevan Pozimi Rokavice.Naše uporabniku prijazna je narejena za igralce in zaposleni strokovnjakom, ki vam omogoča enostaven prst-dotik bi se igrali z vašim telefonom, medtem ko nosite rokavice.Rokavice tudi funkcija zelo občutljiv na dotik združljivost, da poskrbite, da boste ostali toplo z lahkoto.

4.Dolgotrajno Toploto in Udobje: Uživati trajno udobje in toplino z našo Pozimi Ogrevane Rokavice, featuring dvojno nepremočljiva design z snažan zunanji sloj in PU usnja palm.Vgrajeno nepremočljiva torba in visoke trdnosti materiala se ti rokavice najboljša izbira za ostre vremenske razmere pozimi.

5.Široko Sprejetje: Doseči odlične rezultate v vseh zimskih aktivnosti z našo ogrevane rokavice.Ostali toplo in udobno, medtem ko smučanje, pohodništvo, kampiranje, ribolov, in še več.Visoko kakovostni sistem ogrevanja zagotavlja zanesljivo toplino, tudi v plezanje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5