Opis

Nove Blagovne Znamke

Predmet: Ples Govorimo Žirafa Igrača

Material: Mehak Pliš

Barva: kot prikazano

Količina: 1 kos(Brez baterije) Funkcija:

1. Ples, Petje Žirafa Igrača: Super Cute Ples Žirafa Električna otroška Igrača.Lahko ples z posukanega telo,pojemo angleške pesmi, ponovite, kar ste rekli z super smešno glas, žirafa otroške igrače s svojo smešno zvok in videz, da lahko pritegne vašega otroka pozornost, izboljšanje otroka spoznavanja stvari, in dete je govor sposobnosti, spodbujanje razvoja možganov.

2. Varne in Visoko Kakovostne Materiale: To žirafa ples igrača je narejena z mehko plišastih tkanine materiali,ki so mehki na dotik in je popolnoma varen za otroke, da igrajo z ponavljanje žirafa igrača.Tudi plišastih igrač nima ločljivih delov ali pointy robovi za varno igre.Čiščenje samo obrišite z vlažno krpo.

3. Žirafa Igrača Enostavna Namestitev & Uporabo: Posnemanjem žirafa otroška igrača je enostaven za namestitev in zamenjavo baterije na gumb v 3 AA baterija napaja.

( 1. Odstranite vijak z izvijačem na dnu. 2. Nameščanje 3 AA baterije, in zatezni vijak. 3. Kratko Pritisnite tipko za glasbo na žirafa desne noge, da igrajo glasbo, pritisnite dvakrat zapored preklopite na naslednjo pesem. ) Gumb za snemanje: Kratko pritisnite--predvajaj posnetek.Dolgo pritisnite (3 sekunde): potem Ko je igranje za 'Di-di' zvočni učinek,začni snemanje in predvajanje. (Po igranju,vnesite samodejni način snemanja).

4.Izobraževalne Igrače za Otroke: Ta ljubek žirafa meri približno 13 cm visok, ki je primeren za otroke nosijo s.Interaktivni žirafa bi lahko pritegnili otroke pozornost zlahka, vam daje več prostora in časa narediti svojo stvar.Tako bo odlično darilo za vaše otroke.Pliš govorimo dinozavri lahko spodbuja otroci " obresti v petje in pogovor,goji občutek za ritem in koordinacijo; in obdeluje otroka sposobnost prepoznati stvari, vaje otroka jezik izraz sposobnosti.

5.Odlično Darilo Igrača za Otroke Fantje Dekleta: Govorimo žirafa mehke igrače darilo za vaše otroke ali prijatelje, kot darilo za rojstni dan, veliko Noč,noč Čarovnic,Božič ali počitniških darilo za fante in dekleta.Prinaša vašega otroka, svojo družino, in si vesel čas v življenju čas.Ta zabavna igrača bo zagotovo ljudje, ki reaceive je laught!Primerna za otroke 18 mesecev+,1 let 2 let 3 let in navzgor.

Paket je vključeno:

1*Ples Govorimo Žirafa Igrače(Brez baterije)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5