Opis

Bullet Točk:

1.Dolgo obstojna Ličila: Naše Oči v Senci, Palica je enostaven za uporabo.Lep lesk, visoki sijaj in gladkost vam daje dober občutek.Večdimenzionalno modeliranje.Nežno pomikajte ličnic, templjev, čelo, brado ali kateri Koli kraj, ki mora biti osvetljen ali zasenčena, lahko ustvarite strokovno ličila videz.

2. Široko Aplikacije: To Senčilo Palica je zaupanja vrednih izdelkov za lepoto ljubitelje vseh starosti in toni kože.Uporablja temnejše tone predstaviti svoj obraz.To je zelo dobro Pigmentiran in izjemna formula zagotavlja, da boste vedno izstopajo in bolj v središču pozornosti.To senčilo palico, ki prihaja v dveh različnih barvah za ustvarjanje različnih izgleda in ustrezajo različnim potrebam.Zaslužiš si ga.

3.Enostaven za uporabo: Senčilo Pero vam lahko pomagajo doseči svetlobne učinke.V maslen mazave formula stopi na koži, ki prinaša svetlobo občutek in enostavno mešanje uporabo.Ne skrbite, ki plavajo na površini kože.Tekstura lahko mešanica tudi z vašo bazo ličila.

4.Toplo Presenečenje: Pripravite nekatere pripomočke kot darila za svoje prijatelje, družinske člane, sorodnike in druge, na rojstni dan, Božič, Valentinovo, in drugih priložnostih.Naš Dvojni Barve Oči Senci Palico so Super darilo za družino in prijatelje.Lahko ga delite s svojo hčerko, vnukinja, punco, mamo, in ljubljene.Ali ste hodili v šolo, delo, zabava, ali na počitnicah, ta Dvojni Barve Oči Senci Palico je prepričan, da zaslužite si veliko pohval.

5. Brezskrbno Nakupovanje: ponudnik Kupca je naša prioriteta.Če ne želite naše izdelke v roku 30 dni od nakupa, vam bomo povrnili v celoti.Če iz kakršnega koli razloga niste popolnoma zadovoljni z nakupom, vas prosimo, da nam email in bomo to naše super, da vam z ustrezno storitev v najkrajšem možnem času.

Značilnosti: 1. Priročno za Uporabo: Nemoteno uporabo in enostaven za uporabo.

2. Prenosni Mini: eye shadow ključ je majhen in ljubek, enostaven za prevoz.

3. Prihranek časa: debela glava senčilo pisala se lahko uporabljajo hitro na veliko območje za ustvarjanje lepe oči ličila, ki bo sijaj ves dan.

4. Idealno Darilo: To je preprost za uporabo in enostavno barve držijo senčila je kot nalašč za začetek.Lepe embalaže, zaradi česar je idealno darilo presenetite svoje sestre, mame in hčere.

5. Obračanje Design: Sprejema samodejno obračanje cevi design , ni treba izostriti senčilo svinčnik, ki je enostaven za twist in enostaven za uporabo.Prenosni oči v senci, pero vam omogoča, da enostavno make up in touch-up.

6. Več Slogov: Visoko-barva oči sence palice se lahko uporabijo za ustvarjanje dimljen, sijoče in metallicc ličila.Z uporabo naše bogate barve oči senci stick set bodo dosegli strokovno in odlično ličila, kot so urad za ličila, naravna ličila, stranka ličila in dimljen make up-a.

7. Bleščice Dvojno Barve: na voljo sta dve-barva compleining, katerih fusion je naravno, z edinstven zvok glavo design, in ni nobene potrebe, za senco krtačo.oči maske strani smoolhly, ustvarjanje visoko-vpliv barve, Enostavno Razlago Zamenljiva M zbudi in občutljivo oči ličila.

Specifikacija:

Ime: Dvakrat vodil Bleščice Senčilo Stick

Število Barv: Dve barvi

Barva Številka:

Kava + Belega Zlata =A

Luna Beli + Temno Rjava = B

Breskev Cvetni Prah + Svetlo Zlate Rjave = C

Luna Beli + Kava = D

Svetlo Zlato Rjave Barve + Rose, Rdeča = E

Seznam vsebine: 1 KOS * Eye Shadow Stick

Opombe:

1. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

2. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5