Opis

Sprostiti ustvarjalnost vaše malčke z našo Oznako Set za Otroke.Kot nalašč za rojstne dneve in zabavno umetniških projektov.Dovolite, da vaše najmlajše raziskujejo svojo ustvarjalnost z našo Oznako Set za Otroke!

Specifikacija:

Ime izdelka: Marker Nastavite

Velikost: o 12.8*1.1 cm/5*za 0,4 v

Seznam Vsebine:

24 barv Marker Nastavite

ali

36 barv Marker Nastavite

ali

48 barv Marker Nastavite

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Različnih Stilov: Več svetlih barvah in treh krtačo stilov, da naše Označevalcev za Otroke, ki so kot nalašč za dodajanje umetniško noto risbe, discomforttings, in še več.Izbirate 24, 36 ali 48 barv, da bi subtilne učinke ali krepko udarcev za svojo umetnost.

2.Široko Uporabo Obseg: Raziskovanje sveta umetnosti na kamen, platno, steklo, keramika, in papirja!Hitro sušenje črnila na teh označevalcev zagotavlja žive barve, ki ne zbledi.Iz zapletenih modelov za krepko kapi, naj vaš otrok domišljiji letenje z našo večnamensko oznake na vse površine!

3.Fant-Varno Prednost: S temi oznakami za otroke, lahko pogumno ustvarjanje doma, brez skrbi, izginja ali razmaže.Hitro sušenje in nepremočljiva črnilo zagotavlja nemoten pretok in živahno rezultat.Plus, so varna in brez vonja, zaradi česar je idealen za otroke.

4.Čudovito Darilo: se vaši otroci v praznično vzdušje, s temi živahno označevalcev!Kot nalašč za veliko Noč, Božič in Valentinovo, naredijo privlačno darilo, ki bo prinesite vaše otrokovo ustvarjalnost.

5.Lahka In Prenosna: Odpiranje v svet ustvarjalnosti za vašega otroka s to trajalo kjerkoli marker nastavite za otroke.Njegova kompaktna velikost omogoča majhen in prenosen, kot nalašč za ustvarjanje umetnosti na prostem.In udoben oprijem omogoča ur neprekinjenega umetniškega izražanja.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5