Opis

Hitro Polnjenje Moči Banke Komplet za Hitro Polnjenje USB Power Bank Polje z Močjo Zaslonu Telefona Brez Baterije SAL99

Opis:

Značilnosti:

Material: iz večkratno uporabo plastike, odporne na obrabo in trajne.Plastične lupine, lahko namestite 6 18650 baterije DIY design, enostaven za uporabo, fine izdelave, dolgo življenjsko dobo.

Moč Zaslon: Hitro polnjenje zaklad z LED moč zaslon, lahko hitro primite je odstotek preostale moči.Izhod hitro polnjenje protokol, podporo nizke napetosti direktno polnjenje, z LED svetilko.

Prenosna Baterija za Polnjenje: Lahki design, ki je zelo enostaven za prevoz, lahko večkrat razstaviti, velikosti, zmogljivosti, lahko izpolnjujejo vaše različne potrebe, idealen za na prostem potovanja.

Primeren za: Podporo različnih vrst mobilnih telefonov z bliskavico, polnjenje, hitro polnjenje, nterface, Tip C vmesnika.

Poprodajne Storitve: Če imate kakršna koli vprašanja, se nemudoma obrnite na nas in pomagali vam bomo rešiti v najkrajšem možnem času.

Specifikacija:

Model: S6 Super Hitro Polnjenje Za 22,5 W

Izhod: 5V3A/9V2A/12V1.5A

Vhod: 5V3A/4.5 A/9V2.5A/12V1.85A

Izhod hitro polnjenje protokola: podpora SKM/PD3.0/PD2.0

Podpora QC4+/QC4/QC3/QC2.0.AFC/FCP/SCP./PE2.0/PE1.1,SFCP.

Vnos hitro polnjenje protokola podpora: PD3.0/PD2.0/AFC/FCP/SCP/PE1.1

Zmogljivost: 20000mAh

Vrata: 2 USB, Tip 1-C, 1

Baterija: 6* 18650 (ni priložen)

Material: Plastika

Barva: Črna/Bela/Modra

Opombe:

Ta model je non-mobile napajanje izdelek varjenje-brezplačno mobilno napajanje (vezje + shell), brez baterije, embalaža, itd., baterijo je treba kupiti ločeno za 18650 (ravno glavo) baterije preden se lahko uporablja.Baterije ne dajajte v obratni smeri, se bo poškodbe matične plošče, (na delce je pozitivno pole, pomlad je negativnega pola), prosimo, da to v pravilno, ne obstaja druga priložnost, lupina ni mogoče razstaviti dvakrat, popravite ga na enkrat!

Paket Vključuje:

1 * Baterije primeru

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5