Opis

Opis:

【Večnamensko Snega, Ledu Lopato】: Avto Sneg Lopata, obojestransko načrta, ne le rešuje problem sneg akumulacije za vas, pa tudi se lahko uporablja za odtajanje, strganje vode, shoveling led, itd.Poleg tega je sneg odstranitev lopato in kamna čiščenje kavljem so spretno skupaj, in kamna čiščenje koncu lahko uporabijo za čiščenje pnevmatik gramoza v vsakem trenutku.To je odlično in kompaktna za enostavno shranjevanje.

【Materiala】: Snemljiv Led Strgalo je izdelan iz visoko kakovostnih TPU in aluminij zlitine materiali, zanesljivo, kakovostno in trajno.

【Enostaven za Uporabo】: Sneg Orodje za Odstranitev, 12 cm izplakovanje sneg lopata površine, hitro čiščenje, enostavno odstranite debel led in sneg.V 26 cm ročaj, ki je priročen za uporabo in enostaven za čiščenje

【Enostaven za Prevoz】: Vetrobransko steklo Led Strgalo ukrepi 12x26x2.2 cm, majhen in prenosen, kompakten strukturo, enostaven za prevoz ali priročno shranjeni v avtu, je dober pomočnik za vašo zimsko vožnjo.

【Prihranek časa in Učinkovito】: Auto sneg lopata vam lahko pomaga odstraniti led in sneg je enostavno in učinkovito, prihrani čas in trud, brez ranjavanje karoserije, je bistvenega pomena za zimo avtomobilov.

Specifikacija:

Material: TPU, aluminijevih zlitin

Velikost Grafikona:

12cmx26cmx2.2 cm/4.72inchx10.24inchx0.87inch

Paket Vključuje:

1x avto sneg lopata

Opomba:

Prosimo, dovolite nekoliko napak zaradi ročnega merjenja in različnih zaslonov.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5