Opis

Rjavenje se lahko odstrani iz kovinskih površin, hitro in varno uporabo izdelka imenuje Odstranjevalec Železa.Spray je na zarjaveli območje, nato pa jo obrišite s krpo.Železa, jekla, bakra in medenine, so le nekaj kovin deluje s.Poleg tega, da je premišljen darilo za vsakogar, ki se s staranjem kovinskih predmetov, ki zahtevajo vzdrževanja.

Specifikacija:

Velikost: 256ml (9.05 oz)

Področje uporabe: lahko se uporablja za kovinski dodatki, kot so kolesa, različne vrste kovinskih materialov in najbolj površin

Uporaba scenarij: primerna za avto vzdrževanje in dnevno čiščenje

Funkcija: derusting, deoxidizing in corroding

Značilnosti: Se lahko hitro odstranjevanje rje, ne bo povzročila škode na najbolj kovinskih površin, in je enostaven za uporabo

Navodila:

1. Pretresite steklenico, da bi bilo nihajo enakomerno.

2. Čisto uporabo izperite s čisto vodo.

3. Spray avto odstranjevanje rje spray na dele, ki jih je treba obravnavati.

4. Obrišite s krpo, dokler se ne rje izgine.

Seznam Vsebine:

1* Avto Rje Sprej Za Odstranjevanje Barve

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Odstranjevanje rje in Obnova: Ta avto je odstranjevalec rje spray je mogoče uporabiti na vse kovinske površine, kot so krom, magnezij, in nerjavečega jekla.Odpravlja rje, atomizacijo in drobni delci, na kovinsko površino in ji vrača sijaj.

2.Uporabite z Zaupanjem: Ta avto je odstranjevalec rje spray je na vodni osnovi, tako da ne bo poškodoval.Ker je varen za uporabo, se zlahka odstrani večina rje lise in madeže iz vašega avtomobila in se lahko uporablja na skoraj vse kovinske površine.

3.Preprost za Uporabo: Ta avto je odstranjevalec rje spray je preprost in učinkovit način za čiščenje zarjaveli površin.Samo dobro pretresite pred uporabo, spray mazivo na rje, in jih obrišite proč.

4.Lepo Darilo: Avto Odstranjevalec Rje Spray je hitro ukrepanje omogoča, da odstranite madeže rje in rje madeži od metal, chrome, nerjavečega jekla in več.To je čudovito darilo za vaše prijatelje in družino, ki radi avtomobile.

5.Široko Uporabljajo: Ta avto je odstranjevalec rje spray odstrani madeže, ki jih povzročajo železne armature in rje s kovinskih površin.Očisti avto središč, vijaki, matice ter kovinsko in strojno opremo.Prebarvane površine so zaščitene in deluje za različne scenarije.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5