Opis

Tkanje Ljubezen Trgovina ljubi in želimo, da bi vam z veseljem.Zato vas prosimo, da preberete tudi o politiki vračila spodaj skrbno.

1. Pri izdelavi nalog, prosimo, bodite pozorni na element podrobnosti in velikosti informacije.Če imate kakršna koli vprašanja,

mi smo z veseljem pomagali; pošiljanje vseh izdelkov poizvedbo, da me preko alibaba in bomo dobili nazaj, da boste čim prej;

2. Pls stik z nami v 2 dneh (48 ur) po sprejemu paketov in državni problem predmetov in razlog za vrnitev;

3. Postavke morajo biti vrne v svoje prvotno stanje brez znakov obrabe, trgati ali vonjav;

4. Vrnitev ladjar stroškov, bi bilo treba plačati kupec.Bi kupca odgovornost plačati za ladijski promet pristojbina za pošiljanje

nazaj in izmenjave;

5. To ne bi veljalo, da se vrnete elemente brez kakršne koli težave s kakovostjo.

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, vprašaj me pred plačilom ali zapustiti novo sporočilo, da me, ko prideš,smo vam bodo odgovorili v roku 24 ur.hvala, ker ste.

Vrnitev &Povračilu Stroškov

1.Pred izdajo element, bomo preverite velikost in potrdite postavko kot nalašč.Vendar, ko se prikaže element ,če ste našli kakršno koli vprašanje,nas kontaktirajte v roku 7 dni brez oklevanja.

2.Bomo sprejeli vrnitev,ampak prosim, ne uniči predmet,ali ne moremo sprejeti vrnitev,upam, da boste lahko razumeli,hvala!

3.Cenimo vašo potrpežljivost & razumevanje.Prav tako bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagali, in prosimo, obrnite neposredno na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali odprite spora.Zelo smo veseli, da reši vse težave.

4,Če niste zadovoljni z njim in njegovo naš razlog,vam lahko pomagamo uporablja vrnitev odškodnine,če pa svoje vaš razlog, da smo tako mi je žal, da ne moremo plačati za to.Hvala za vaše razumevanje znova.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5