Opis

Snemljiv Paddle Board Fin Snemljiv Eno Plavuti Stabilno Pripni Na Longboard Plavuti Stran Strokovnjakov Za Začetnike Longboard Bullet Točk: 1.Večjo Stabilnost: Za pritrditev naše paddle board fin, lahko zagotovi vašo varnost, medtem ko deskanje in izboljšati svoje surfanje izkušnje z njeno učinkovito delovanje.Svoje praktične zasnove, povečuje stabilnost za bolj prijetno izkušnje na vodi.

2.Material Superiornost: Izdelane iz vrhunske PVC materiala, naše paddle board fin prenese dolgotrajno uporabo brez potrebujejo zamenjavo, kar je trajno in zanesljivo opremo za vodne dogodivščine.

3.Enostavna Namestitev: uporabite lepilo, da se določi fin znanja na desko najprej, in nato vstavite plavuti v bazo brez zahtevajo dodatna znanja ali strokovni orodja; namestitev vašega veslo odbor fin še nikoli ni bilo lažje!

4.Pogosto se Uporabljajo: Povečanje vaše deskanje ali kajak izkušnje z našimi paddle board fin, namenjena za večino vrst deske in kajaki, pogosto uporabljajo in večnamensko, zmanjševanju porabe vode trenja in izločanje vode za gladko vožnjo.

5.Snemljiv Fin: Naše paddle board fin funkcije premišljen in edinstven design, zaradi česar je priročen in enostaven za razstavljajte za šop trave-prost skladiščenje in transport, ki vam daje celovito doživetje na vodi.

Izboljšanje vaše longboarding izkušnje z našimi močne PVC repne plavuti.Zagotavlja ločeno pretok vode in zlahka ločijo, brez potrebe po strokovno orodja.Za svoje delovanje je neprimerljivo, ki vam daje boljši nadzor in vodljivost na krovu.Naredite svoj longboard izstopajo z našo snemljiv repne plavuti.

Specifikacija: Ime Izdelka: Paddle Board Fin

Izdelek Materiala.

Fin: PP

Znanja: PVC

Teža Izdelka.

Fin: 113 G (pribl.)

Znanja: 121G (pribl.)

Seznam Vsebine: 1 * Paddle Board Fin

ali

1 * osnove

Opombe: Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je lahko barva razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake na velikost izdelka.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5