Opis

Božični Okraski, Snežaka Lutka Božič Palček Santa Lutka Postane Lutka Okraski

Značilnosti:

Srečen Škrat: To prinaša srečo v družino in veliko sreče.Uporabite jo lahko, da pripovedujemo zgodbe in izraziti srečo, da vaš otrok.

Okras: Svetlobna lutka je popolno dekoracijo doma.Dekoriranje hišo, ga postavimo v prostor, kot so pisalne mize, mize, zofe, knjižne police, knjižne police, mize, posteljne mize.

Srčkan holiday gift: ljubek mali osebe, ki lahko dajo na kamin, na polici, ali ki je sedel na mizi.To je odlično darilo za vsakogar, na praznike in rojstne dneve.To je tudi dobra izbira za nakup otroke darila.

Presenečenje produkcija: vse ročno zašiti, podrobnosti pa so zelo lepa in v mesto, ki vam daje različne lutka.

Handmadedesign: Vsak plišastih lutka je skrbno izdelani z obrtniki z visoko-kakovostnega bombažno krpo.Po visi punčko, vklopite mehko svetlobo, da okrasite vaš dom, ki je zelo primerna za prikaz na zaslonu.Oblikovanje površine sequins je zelo primeren za trenutek.

Opis Izdelka:

Božični Okraski, Snežaka Lutka Božič Palček Santa Lutka Postane Lutka Okraski

Material: krpo

Barva: kot na sliki, (Zaradi razlike med različnimi monitorji, sliko lahko so rahlo barvno razliko.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom, Hvala!)

Package teža: 50 g

Paket velikost: 20x12x5cm,(Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5