Opis

Fotoaparat Vzgon Pašček za Zapestje Snemljiv Neoprenske Vzgon Manšeta Trak Potapljanje Material Zapestnega Paščka za Ribolov, Potapljanje, Plavanje

Značilnosti:

1. Vsestranski za Več Scenarijev: kamera vzgon zapestje trak je namenjen vsestranski, primeren za širok spekter vodne aktivnosti, vključno plavanje, potapljanje, vodni parki, hot springs, ribolov, reka, rafting, in še več.

2. Vodne Izgube Preprečevanje Orodje: univerzalnega plavajoče pene pasu deluje kot voda izgubo preprečevanje orodje zaradi svoje živahne barve, ki je zelo vidna, zaradi česar je lažje najti in preprečujejo nenamerno izgubo.

3. Visoko Vzgon Zmogljivost: lahka plavajoča pašček za zapestje nudi odličen vzgon in lahko učinkovito podporo elemente, ki tehta do 250 g, zagotavlja, da ostanejo pri življenju, in jim preprečujejo potopu.

4. Snemljiv Design z Varno Pritrditev: neopren vzgon manšeta za zapestje je zasnovan tako, da bo snemljiv, kar omogoča enostavno ločevanje in priročno uporabo.Vsebuje robusten zrakoplova sponke in varno visi vrv, zmanjšanje tveganja izgube.

5. Lahki in Udobno: potapljanje material zapestnega traku je oblikovana z uporabo pearl bombaž in potapljanje materiala, zaradi česar je lahek, kompakten in udoben za nošenje med dejavnosti z vodo.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Tip: Bazen Vrv

Številka Modela: Bazen Dodatki

Ime Izdelka: Fotoaparat Float Trak

Material: Chloroprene Gume + Pearl Bombaž Stick

Barvi(opcija): Rdeča, Vijolična, Modra, Fluorescentno Zelena

Dimenzije: Obseg: o 42cm/16.54 v

Vrv Dolžina: približno 8 cm/3.15 v

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1PcxBuoyancy Pašček za Zapestje

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmeti

bo odposlano v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko eno naročilo za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5