Opis

Bullet Točk:

1.Anti-Slip Design: Izdelan iz visoko gostoto silikonski material, te plavutke za plavanje zagotoviti anti-slip uspešnosti in mehko udobje nositi, povečanje vaše plavanje izkušnje.

2.Izboljšati Hitrost Plavanja: S te plavutke, lahko drsijo skozi vodo hitreje in bolj učinkovito.Ali želite uživati snorkeling, vadite vaše kick frekvenco, ali samo zabavati, te plavutke bo zagotovil močno moč in udobje za vaše noge.

3.Udobno in trajne plavutke : Te plavuti so namenjene, da se prilega obliki noge dobro, tako da boste lahko plavati brez ranjavanje prste ali petah.Prav tako imajo vgrajen zaščitni premaz, ki jim preprečuje, da nošenje ali razpokane.Arc design vam pomaga, da drsijo gladko skozi vodo in izboljšali vašo hitrost in spretnost.

4.Fit Stopala Tudi: Te plavuti so namenjene, da se prilega obliki noge dobro, tako da boste lahko plavati brez ranjavanje prste ali petah zaradi vgrajeno zaščitno plast.

5.Obsežna Uporaba: Ali želite uživajte zabava, izobraževanje in usposabljanje ali plavalni tečaj, te plavutke lahko prineslo veliko zabave v vaše življenje in je enostaven za prevoz.

Uživajte v podvodni svet s te plavutke za potapljanje na vdih.Izdelan iz visoko gostoto silikonski material, zagotavljajo, da je močna moč in hitrost za potapljanje.Imajo tudi vgrajeno zaščitno plast.Izberete iz različnih barv in velikosti, da bo ustrezala vašim željam.Te plavuti bo prineslo veliko zabave v vaše življenje.

Specifikacija:

Ime: Plavutke za Plavanje

Material: silikon

Barva: modro, rumeno, modro jezero

Velikost: XXS/XS/S/M/L/XL

Prizorišče: plavanje, potapljanje, itd.

Seznam vsebine: 1 par*Plavanje Plavuti

Ocene

Nisem prejel moje naročilo
To je super, ampak to je bilo dolgo časa

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5