Opis

【Bodo Vaši Lasje Suhi】Tuš zaporko je narejen iz premium poliester in PEVA tkanina,dvojno plast nepremočljiva,okolju prijazen, zračen,dustproof,oilproof.Ponovno nepremočljiva tuš kape je tesen pečat vsem, ki zagotavlja, da bodo vaši lasje suhi zmočil v tuš.Ekstra velika tuš kape primerna za ženske vseh las dolžin in debelin.

【Prevelik Design】To velik tuš cap je do 13.40 palcev kot nalašč za dolge lase, kodraste lase, pletenice, puhasto dlako, vgrajene v elastični pas z vrhunsko nastavljiv sponke, ki vam omogoča, da prilagodite velikost sami, tako da vam ni treba skrbeti, da bi dobili tuš zaporko, da je prekratek ali preveč ohlapna.Tuš cap je izdelana z udobno rob odpraviti neugodje, povezano z daljšo rabo.expecially zapustiti brez elastična makrs na vaš obraz.

【Mulltiple barve 】Obstaja veliko las kape vzorci za izbiro,te tuš kape so tako v modi in lep.Ne glede na to, kaj oblačila, ki jih nosijo, lahko izberete lepe barve.Ta kopel cap je kot nalašč darilo za rojstni dan, praznik, materinski Dan,Božič.

【Multi Funkcionalne Tuš Zaporko】nepremočljiva tuš zaporko se lahko uporabljajo v prhanje,kuhanje in SPA obraza-čiščenje, čiščenje doma Zaščitite svoje lase zmočil ali umazana učinkovito.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5