Opis

Enostaven za čiščenje in anti-statični, to ogrevano vrgel odejo, je električni.To tovarna velik v vaši dnevni sobi in se lahko objela doma s klikom zamenjati prestav.S to nepogrešljiv pripomoček, bivanje toplo vseh zimskih dolgo.

Specifikacija:

【Velikost】: (pribl.) 80*158 cm/31,5 leta*62.2 cm

【Materiala】: Imitacija zajec krzno

【Barve】: Kaki

【Teža】:0.72 kg

[Enotni paket size]: (pribl.) 38*26* * 10 cm/14.96*10.24*3.94 cm

Seznam Vsebine:

1* Električna Ogrevana Odejo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Priročnost Čiščenja: To je enostavno in priročno za čiščenje tega ogrevani, električno odejo.Pred uporabo odstranite napajalni banke, ročno operite z nevtralnim čistilom, nato pa omogočajo očiščena oblačila, da se zrak posuši naravno.

2.Brezžično Napajanje Design: S povezovanjem to električno ogrevani odejo, da vsa pooblastila, banka prek vmesnika USB, lahko izkoristite toploto z vami, kamor koli greste.Občutek prijetne toplote, s preprostim pritiskom na preprost gumb.Upoštevajte, da moč banka ni vključena.

3.Priročnost Čiščenja: Električno Ogrevani Odeja je izdelana s ključem stikalo za prilagoditev, pritisnite in pridržite tri sekunde, da odprete začetno orodje za nizko orodja, nato pa kliknite, da preklopite prestav. zabavaj se!Nizko prestavno je predstavljena z modro svetlobo, mid-range za zeleno luč, in top gear z rdečo svetlobo.

4.Široko Sprejetje: toplo in udobno z našo električna ogrevana odejo, ki je idealen za pas, hrbet ali noge ogrevanje v svojo spalnico ali spalnico.Sprostite na kavču ali uživali v prijetnem nap, ta vsestranski odeja zagotavlja idealno udobje za vse vaše potrebe.

5.Multi-funkcionalna Zasnova: Ali želite, da bo toplo, ko gledanje TELEVIZIJE, branje knjige ali sproščujoče, to električno ogrevani odejo lahko vaše potrebe.Primeren je za kampiranje in alpinizem, kot tudi za objemala doma.Je vsestranski in prijeten spremljevalec za vsako priložnost.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5