Opis

B99 Bambus, Oglje Vonj Absorber Vrečko Bambus, Oglje Adsorpcijo Vonja Torba za Avto Moto Vozila Uporablja B99

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

Močan Vonj Odprave: bambus oglje vonj vrečko uporablja aktivnim ogljem za učinkovito absorbirajo in nevtralizira vonj, zapustili svoj dom, avto, omare, kleti, RV, ali pet področij vonjem sveže in čisto.

Aktivnim Ogljem Tehnologija: aktivno oglje vonj absorber odstrani vonjave in vpija vlago, zapustili svoj dom vonjem sveže in čisto.

Dolgotrajno Delovanje: bambus, oglje vonj torbi lahko hranite dolgotrajno uporabo, kar je stroškovno učinkovita in okolju prijazna rešitev za vonj in nadzor vlage.

Več Uporabe: Uporabite to v vaš dom, avto, omare, kleti, rv, ali kjerkoli drugje morate odstraniti vonjave in vlago.

Storitve za stranke: Če imate kakršno koli vprašanje o tem izdelku, se obrnite na nas v času, smo vam z namenske storitve.

Specifikacije:

Material: Bambus, Oglje

Velikost: 17*7 cm Paket Vsebuje:

1 x Bambusa Oglje Vrečko

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Če imate kakršna koli vprašanja glede naročila, prosimo, da mirno in stik z nami prvič, mi vam bo dala izpolnjujejo odgovor.Ker vaša podpora je naša gonilna sila.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5