Opis

Rje Čistilo za Kovine ustvarja epoksi premazom, ki izkaže rje v barve.Preprečuje rjavenje in ščiti kovinske površine.Enostaven za uporabo, samo spray in obrišite.Ne brušenje ali strganje je potrebno.

Specifikacija:

Ime: Rje Barve

Neto vsebina: 100 g

Rok trajanja: tri leta

Shranjevanje poti: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru

Področje uporabe: odstranjevanje rje, prenova

Bruto teža: 130 g

Seznam Izdelkov:

1*Avto odstranjevalec rje

1*Čopič (brush naključno)

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Odpravljanje Rje: Te kovine rje odstranjevalec barve vam pomaga izbrisati rje iz vašega kovinskih površin in prihranite denar na zamenjav.To zaklene rust in preprečuje narašča.Prav tako izboljša videz in trajnost vašega kovinskih predmetov.

2.Anti Rje: Te kovine rje odstranjevalec barve vam trajno rešitev za rje težave.Z močno epoksi premaz, to drži dobro in ustvarja high-tech ojačan zaključek, ki je odporen na rjavenje.

3.Rjavenje, da Barve Preoblikovanje: Te kovine, odstranjevalec rje, se lahko prijavi na vse kovinske površine in izberite katero koli barvo, ki vam je všeč.Prav tako je UV odporna, tako da ne zbledi ali razpoko pod soncem.

4.Preprečevanje erozije: Spray in obrišite te kovine rje odstranjevalec barve na vašem kovinskih površin za odstranjevanje rje, in jih zaščitijo pred rjo.Ima visoko temperaturno odpornost 300 stopinj, zaradi česar je težka in trajna.Prav tako je enostaven za uporabo, brez težav ali nered.

5.Široko Sprejetje: Ali potrebujete za zaščito vaše morske flote, domače avtomobilske, industrijske aplikacije, kmetijskih aplikacije, prikolic, ali letalstvu, naš kovinski rje odstranjevalec barve je končni antikorozijski rešitev za vas.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5