Opis

Pozimi Smučanje, Kolesarjenje Klobuk Windproof Mehko Toplo Kapo Dihanje Športih na Prostem Klobuk Lahki Toplotno Ušesa za Jahanje/Kampiranje/Pohodništvo

Značilnosti:

1. Neporavnane Toplino Uspešnosti: iz flisa materiala, to toplo kapo zagotavlja odlično toplino, učinkovito blokira hladen zrak in vodenje vodja toplo in udobno.

2. Windproof Načrt: smučanje, kolesarjenje klobuk funkcije windproof tkanina in tesen pečat, učinkovito blokira mrzel veter in zmanjšati nelagodje, ki je posledica vetra, mraza, izboljšanje udobja med dejavnosti na prostem.

3. Ušesa Funkcija: To mehko toplo kapo ovije okoli ušesa, ki zagotavlja dodatno zaščito in toplino, ki preprečujejo hladnega zraka s spodbujanjem ušesa.

4. Vsestranski Športni Klobuk: Primeren za različne dejavnosti na prostem, kot so kolesarjenje, tek, pohodništvo, itd., ta lahek in prenosni beanie klobuk lahko enostavno kombinirate s druge športne opreme, da zagotavljajo celovito zaščito med vaš workouts.

5. Eleganten Videz: Poleg tega, da odlično toplino funkcijo, to športih na prostem, klobuk se ponaša tudi stilsko design z več barvnih možnosti, ki skrbi za različne individualne želje.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Klobuk

Šport Tip: Kolesarjenje

Poreklo: Celinska Kitajska

Vzorec Tip: Trda

Tip: Kolesarjenje Klobuk s

Material: Žamet

Barvi(opcija): Rumena, Modra, Zelena, Roza

Velikost: o 280mm (11.02 v) x 280mm (11.02 v) x 220mm (8.66 v)

Neto Teža: približno 52g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Toplo Kapo

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5