Opis

[Glavni Krtačo & Stransko Krtačo]S7 MaxV Ultra zamenjavo glavne čopič je narejen iz kakovostne ABS gume, odporne, nežno in mehko, učinkovito pomaga sesalnik za čiščenje tal.Mehko silicij 5-arm strani krtačo doseže globoko v vogalih in robovih, da se odstranijo več umazanijo, prah in umazanijo.

[Mop Blazine & Hepa Filter]Z zbiranjem blazine so narejene iz visoko kakovostnih mikrovlaken materiala, vpojne in suho, hitro, učinkovito odstranjevanje trdovratne umazanije.Mogoče oprati v pralnem stroju, in mogoče ponovno uporabiti večkrat.HEPA filter je izdelan iz visoko-moč okolja prijaznih materialov, ki lahko blokira najbolj prah in umazanijo.

[Prah Torbe]Ti S7 Pro Ultra vakuumske vreče so narejene iz zelo tanke melt-blown optični filter plast in 2-plast netkanih tkanin, učinkovito blokirajo 99.9% prahom, umazanijo, in drugih drobnih delcev, kot majhne kot za 0,3 mikronov..

Enostavno Zamenjati: popolnoma nova in visoke kakovosti, trpežne in praktična za uporabo.Kot del običajnega vzdrževanja, ga je mogoče enostavno razstaviti in nadomesti

[Stroj & Večkratno uporabo Filter] Vzdrževanja enkrat na 2 tedna, po pranje, prosim, pustite stati 24 ur, in se prepričajte, da je popolnoma suha, preden pospravite nazaj v vakuumu.Priporočljivo je, da zamenjate vaš vakuumskih filtrov vsake 3 do 6 mesecev za najboljše rezultate.Čisto filter izboljša sesalna moč sesalnik.

Združljivi Modeli:

Za Roborock S70

Za Roborock S75

Za Roborock S7

Za Roborock S7+

Za Roborock S7 MaxV

Za Roborock S7 MaxV Plus

Za Roborock G10S

Za Roborock G10S PRO

Barva: Kot Prikazano

Material: Plastika+mikrovlaken+non-woven

Vsebina Paketa:

1 X Glavni Krtačo

1 X self-ščetka za čiščenje

12 X Stransko Krtačo

4 X Mop Krpo

4 X Filter

3 X Vrečko Za Prah

1 X Čiščenje Krtačo

1 X izvijači

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5