Opis

Bullet Točk: 1.Dvostranski UV Lučka Cev Design: Z dvojno stranicami UV lučka cev, ta čevelj za lase grelec lahko učinkovito preprečevanje slinavke, bolezni, ohraniti čevlji čisti in odstranjuje vonjave.

2.Točne Temperature pod Nadzorom Čevlji za Lase: čevelj za lase grelec lahko suhe čevlje, hitro in varno, brez škodljivih snovi.Ima nastavljivo temperaturo funkcijo, ki vam omogoča, da izberejo najboljše nastavitve glede na vlažnost in vrste čevljev.To lahko podaljšali življenjsko dobo vaših čevlji in škornji.

3.Čevlji za Lase Ikiwa: Z vgrajenim zlorabe strukturo, to sušilec grelec lahko izognili lokalno pregrevanje ali ne-sušenje in distribucijo vročega zraka enakomerno izboljšati učinkovitost sušenja in odpraviti vonj.

4.Ki se uporabljajo za Različne Čevlji: Ali ste športni čevlji, usnjeni čevlji, bombaž čevlji, obutev za potovanja, ali nogavice, ki jih lahko zlahka jih v lase in uživajte udobje in toplino.Ta električni čevelj škorenj za lase deluje tudi za rokavice in druge manjše predmete.

5.Prihranek energije: Ta čevelj za lase grelec je okolju prijazna in bo porabil manj energije kot drugi sušilci.Se uporablja samo 12W moči, kar prihrani vaš račun za elektriko in zmanjšuje ogljični odtis.Descption: Čevlji Čevelj za Lase je pametno napravo, ki lahko suho in deodorize vaši čevlji v kratkem času.Uporablja natančne temperature pod nadzorom tehnologije, da bi preprečili pregrevanje in škode na vaši čevlji.Je primeren za bombaž, čevlje in druge vrste obutve.To je tudi okolju prijazne in energetsko varčne.S Škornji Čevlji za Lase, boste lahko obdržali vaše čevlji čisto vsak dan.

Lastnosti: Ime Izdelka: Hitro Čevelj Za Lase

barva: Bela

Material: ABS+PC

Atribut: Za Lase

Moč: 12w

Neto teža: 242 g o

Pakiranje teža: okoli 300 g

Velikost izdelka: približno 190*50*135mm/7.48*1.97*5.31 cm

Pakiranje velikost: približno 190*50*135mm/7.48*1.97*5.31 cm

Seznam vsebine: 2pcs x Škornji Čevelj za Sušenje

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5