Opis

Opis & Lastnosti:

Ta avto stekla, popravilo tekočini, je zelo praktičen, jo lahko uporabite za popravilo najbolj praske ali razpoke, ki vam prihrani več stroškov popravil.

1. Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ki so kot nalašč za popravilo razpok in prask, v avtu stekla.

2. Merjenje o 6.1x1.5x1.5 cm/2.4x0.59x0.59 palcev, to je enostavno za vas, da vzamete s seboj, in določi krekirana windows anytime.

3. S široko paleto aplikacij, je primeren za popravilo najbolj laminirano vetrobransko steklo čipi in razpoke.

Specifikacije:

Ime: Vetrobransko Steklo Avtomobila Popravilo Tekočine

Področje uporabe: avtomobilska stekla

Velikost: približno 6.1x1.5x1.5 cm/2.4x0.59x0.59inches

Seznam Vsebine:

1*Vetrobransko Steklo Avtomobila Popravilo Tekočine

5*Zdravljenje Nalepke

1*Strganje Ostankov

Opomba:

Prosimo, sprejmite, da je barvna razlika v izdelek zaradi svetlobne učinke in fotografiranje zornih kotov.

Na velikost izdelka je strpnost zaradi roko meritev.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1. [ Izdelana iz Kakovostnih Materialov ] kot Nalašč za popravilo razpok in prask, v avtu, stekla in Vetrobransko steklo Avtomobila Popravilo Tekočina je izdelana iz visoko kakovostnega materiala, zelo vzdržljiv, varno in učinkovito.

2. [ Odlično Darilo za Praznik ], ki jih boste skrb in ljubezen, Avtomobilski brisalec za Vetrobransko steklo Obnavljanje Tekočina je odlična počitniška darilo za družino in prijatelje, ki zagotavljajo veliko praktičnost za njihovo popravilo praske na avtomobilu, ki jih sami.

3. [ Enostavno za Uporabnike ], ki Potrebujejo vas, da stisnite na zlomljen del avtomobila, stekla, Avtomobilska Stekla, Popravilo Tekočino, ki ni zapletena operacija, obnovo vaše vetrobransko steklo v prvotno obliko.

4. [ Enostavno Prenosen ], ki Omogoča, da vzamete s seboj, in določi krekirana windows anytime, Vetrobransko steklo Avtomobila Crack Popravila Odstranjevalec je zelo majhen, lahek in prenosen, merjenje o 6.1x1.5x1.5 cm/2.4x0.59x0.59inches.

5. [ Široko Paleto Aplikacij ] Primeren za popravilo najbolj laminirano vetrobransko steklo čipi in razpoke, Avtomobilsko Steklo Odporno Obnavljanje Tekočine, ki imajo široko paleto aplikacij, prihrani denar bo avto na servis za popravila.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5