Opis

Sončne Pisane Napihljiva Žoga Lučka 4 Načini LED Hobotnica Bazen Luči Trajajo Do To12H Solar Powered Ribnik Luč za Plažo Ribnik Stranka

Funkcija:

1. Več možnosti uporabe: Naš plavajoči bazen lučka je primerna za bazene, poti, hoteli, pokrajine, vrtovi, vodnjak kvadratov, terase in zelenice.Ta funkcija omogoča vsestranski izdelek, ki se lahko uporablja v več nastavitve za krepitev skupne ambient.

2. 16 Barvni LED Luči: Naše pisane napihljiva žoga svetlobe funkcije 16 barvni LED luči, ki lahko ustvari različna vzdušja in atmosfere.Stranke lahko izberejo najljubšo barvo, ki ustrezajo njihovi priložnosti ali osebne preference, zagotavljanje čim večje uživanje.

3. Štiri Gradient Načinov: Naš ljubek hobotnica plavajoče bazen svetloba ima štiri gradient načinov, vključno z bliskavico, strobe, fade-v-out, in gladko.Ti načini strankam z različnih svetlobnih možnosti, da prilagodite svoje izkušnje, dodajanje dotik ustvarjalnosti, da njihove nastavitve.

4. IP68 Vodotesen Design: Naše svetlobna sončne bazen svetloba je zasnovan tako, da bo nepremočljiva, ki omogoča, da prenesejo dež in škropljenjem vode brez poškodb.Ta funkcija zagotavlja, da izdelek se lahko varno uporablja v zaprtih prostorih in na prostem, brez kakršnih koli skrbi.

5. Na sončni Pogon: Naša led hobotnica bazen svetloba prihaja z vgrajenim 600mAh sončni napaja baterija, ki absorbira sončno svetlobo čez dan in osvetljuje ponoči.Ta funkcija odpravlja potrebo po baterije ali električne energije, ki je okolju prijazno in stroškovno učinkovita možnost.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Podvodna Osvetlitev

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Je Svetil Vključeni: Da

Uporaba: Bazen

Vir Energije: Sončna

Certificiranje: NOBEN

Vir svetlobe: LED Žarnice

Raven zaščite: IP68

Številka Modela: Hobotnica Plavajoče Bazen Svetlobe

Značilnosti: 4 Gradient Vzorec

Vir svetlobe: 5050 RGBWW*3

Barva svetlobe: 16 barv, 4 gradientni način nastavitve (FLASH, STROBE, ZBLEDI, GLADKO)

Velikost izdelka: 560 x 300 x 260mm/22.05 x x 11.81 10.24 palčni

Polnjenje metoda: Sončna

Nepremočljiva: IP68

Čas polnjenja: Sončne svetlobe je v celoti napolnjena, za približno 8 ur in se lahko osvetli, za več kot 12 ur (polnjenje in delovni čas se lahko razlikuje glede na vreme)

Pakiranje:

1 Kos paket velikost: 16.5 x 5.7 x 11,5 cm/6.5 x 2.2 x 4.5 cm, teža 320 g

2 Kosov Paket velikost: 16.5 x 5.7 x 15,8 cm/6.5 x 2.2 x 6.2 cm, 505 g teža

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1/2pcs x Sončne Plošček Svetlobe

1 X Daljinski Upravljalnik

1 X Zračne Črpalke (Barva Naključno)

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5