Opis

Potrebujete hiter in eleganten način, da obdržite svoj namizni pribor organizirani?Če je tako, boste obožujejo ta polica za prikazovanje namizni pribor!To je težko rje in preoblikovanje tej polici.Je čvrsta in stabilna, in to je dveh stopnjah, da imajo različne predmete.Uporablja se lahko v vsakem prostoru, vključno z dnevno sobo, spalnica, pisarna, ali kuhinja.

Specifikacija:

Ime: Namizno Stojalo Za Shranjevanje Organizator

Teža: približno 475g

Velikost: O 27.5*18*14.5 cm/10.8*7.1*5.7 v

Seznam Vsebine:

Namizno Stojalo Za Shranjevanje Organizator*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.S Plastmi Design: Ta namizno stojalo za shranjevanje organizator je prihranek prostora design, ki omogoča shranjevanje stvari v plasti in naredi vaše življenje organizirano in enostavno.Povečuje produktivnost in udobje za vaše delo ali študij.

2.Priročno za Organizacijo: To namizno stojalo za shranjevanje organizator je zasnovan tako, da izpolnjuje vaše različne potrebe.Lahko se odločite, da jih shranite na zgornji in spodnji plasti, kot želite, ali jih razdeli za več prostora.Ne glede na to, kako ga uporabljate, boste lahko obdržali svojo mizo pospravljeno in urejeno.

3.Prihranite Prostor: Če želite, da bi za shranjevanje bolj zanimivo in povečanje vizualna lepota, naše namizje shranjevanje rack organizator je idealen za vas.To prihrani prostor in ustvari čeden in urejen prostor s pomočjo vertikalnega prostora za shranjevanje predmetov.

4.Ni Enostavno, da Premoru: trajnih kovinskih materialov, ki se uporabljajo za ustvarjanje te namizno stojalo za shranjevanje organizator ima polno teksturo in je odporen na rjavenje in deformacije.To lahko traja zelo dolgo časa in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje.

5.Široka Uporaba Področje uporabe: lahko Ga uporabite za namizje shranjevanje rack organizator v različnih prostorih, kot so pisarne, kopalnice, dorms, in kuhinje.Ima visoko dno in robusten nosilec za preprečitev zdrsa in wobbling.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5