Opis

Funkcija:

1. Visoke hitrosti branja in pisanja, stabilno shranjevanje.Z uporabo visoke hitrosti branja in pisanja tehnologije, se lahko hitro shranjevanje in prenašanje velikih količin podatkov, in ima tudi stabilen skladiščnih zmogljivosti.Ali je digitalni visoko ločljivostjo slike, zvočne datoteke ali igra podatke, se lahko enostavno pristojni.

2. Velike zmogljivosti, zadostno za shranjevanje.Obstajajo različne zmogljivosti specifikacije, da izberejo.Lahko fleksibilno konfiguriranje prostora glede na svoje potrebe, da vaše digitalno življenje bolj prost.

3. Multi-namen, večnamenski napravi združljivi.Ne samo, da se lahko uporablja v napravah, kot so mobilni telefoni, kamere in snemalniki, vendar pa se lahko uporablja tudi kot zunanji pomnilnik za računalniki, tablični računalniki, audio naprave, itd.Lahko enostavno uporablja v različnih napravah.

4. Varno in zanesljivo, varovanje podatkov.To nima le funkcije za visoke hitrosti branja in pisanja ter veliko kapaciteto, vendar ima tudi značilnosti, varnost in zanesljivost.Uporaba visoko kakovostnih glavni nadzor čipov in pomnilniških čipih je mogoče učinkovito preprečiti izgubo podatkov in škodo, in zaščito vaše varnosti podatkov.

Specifikacije:

1. Kapaciteta: 32GB 64GB 128GB 256GB 512GB

2. Plug and play (št programska oprema zahtevana)

3.Mikro tf/sd card format, high speed, branje in pisanje

4. Primerna za mobilne telefone, fotoaparate, MP3/MP4 predvajalniki in druge naprave,

5. Dimenzije: 14.99 mm x 10.92 mm x mm 1.02

Paket Je Vključeno:

1 * Mikro TF/sd kartica

1 * Kartica SD Adapter

Opombe:

Prosimo, ne uporabljajte poceni kartico bralce, da test Mikro TF/sd kartice, hitrost Mikro TF/sd kartice se bodo zmanjšale za nizke kakovosti kartico bralcev.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5