Opis

Gaming Slušalke Obešalnik Imetnik Anti-Slip Slušalke Nosilec Vesa Enostaven Za Uporabo Dodatki za PS5 Konzole za Shranjevanje Zaslon Rack

Funkcija:

1. Slušalke Obešalnik: Ta obešalnik je zasnovan posebej za PS5, da imajo vaše gaming slušalke z mikrofonom, da jih lepo organizirano in v dosegu.

2. Eleganten Design: elegantno in stilsko zasnovo te slušalke imetnik dopolnjuje vašo igralno konzolo, doda pridih prefinjenosti, da se vaše igralne setup.

3. Enostaven za Uporabo: S preprostim postopkom namestitve, ta zaslon stojalo je mogoče privezati na zgornjem robu za PS5 konzole.Silikonsko oblazinjenje na notranji strani obešalnik ščiti vašo konzolo prask ali poškodb.

4. Prihranek prostora: Ta slušalke nosilec pomaga, da se vaše igralne postaje organizirano in brez nereda, prihranek dragocenega prostora za drugimi pomembnimi dodatki.

5. Trpežna Konstrukcija: Izdelana iz visoko-kvalitetnih materialov, to slušalke obešalnik je zgrajena do zadnjega in lahko zdrži teže težji slušalke.

Specifikacija:

Model: TP5-0595

Primerno: za PS5

Področje uporabe: Slušalke rack

Teža izdelka: 28g

Velikost izdelka: približno 115 * 40 * 33mm/4.52 * 1.57 * 1.29 palčni

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Slušalke Stojala Gori

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5