Opis

3 MM UVOZ NEOPRENSKE : Naš celoten spearfishing obleka je narejena iz udobno in nagrada neoprena za boljše telo-fit in enostaven za nošenje pod potapljaško obleko ;toplo, super elastično, uv zaščita, odporne na obrabo, non-izginja.

Popolna ZAŠČITA : neoprensko potapljaško kapuco zaščito vseh delov in doseči popolno zaščito, 3 mm kapuco zaščito potapljači s poškodbo grebenov, ali škodljivih živali, rastline in lahko boste uživali igranje.

ENOSTAVNO NOSITI :Dva kosa podvodni odraslih potapljaško obleko s trajno prsih pad in kolena pad lahko prepreči škodo, iz bitja v vodo, ki Jo lahko zagotovi dovolj toplotno zaščito in obrambo proti morju lice, želeji in drugi biološki dražila.primerna za amaterske in začetnike.

Kot NALAŠČ ZA VSE VODNE ŠPORTE :Primerna za večino morskih podmornica vodnih športov, kot so potapljanje, spearfishing, potapljanje, plavanje, jadranje na deski, stand-up paddle deskanje, wave, surfanje, kajak, kanu, bodyboarding, wakeboarding, jadranje na deski .

TOPLO NASVETI:, Če ste višji in močnejši od drugih,lahko izberete večjega.100% zadovoljstvo za vse stranke,če imate kakršno koli vprašanje o potapljanju na vdih potapljaško obleko, se obrnite na nas po poštni sistem.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5