Opis

Pojdi spet na Prostem Bell Čar Ornament Bell Keychain Cowbell Pripomoček za Hišne živali Čar Nosi Zvonec Taborjenje Pribor

Bullet Točk: 1.【Jasen Zvok】 Ta zvon je svež zvok in je močno in trdno.To je dobro opozorilo orodje, ko ste pohodništvo in kampiranje.To lahko zveni, da živali stran od nje.

2.【Prednostna Material】zvonec je narejen iz železa umetnost in trak je izdelan iz pu usnja pasu, ki je močan in vzdržljiv.Bell je zelo močan in primeren za zunanjo uporabo.

3.【Pogosto uporablja】se lahko uporablja tudi kot ovratnik bell za pse, krave, ovce, konji, in na svež in prijetno, zvonovi, da boste uživali čas hoje več.

4.【Enostavno Odstranite Zvok】lahko preprosto nadzorujete zvok, in odstranite zvok nosi zvonec, ki jih ročno obračajte vijak na sredini bell.

5.【Varen Za na Prostem】Tem nosi zvonec za pohodnike, ki je kot nalašč za pohodništvo, kampiranje, preživetje v divjini, reševanje ali dnevno usposabljanje, se lahko uporablja kot vožnje.

Opis:

Medved Bell naredi prijeten ton, to je dovolj Glasen, da zmanjša tveganje za napad.

Gumb Design je primerno, da dajo na ali izven Bell iz nahrbtniki ali hlače.

Vsak korak, ki ga sprejme pošlje jasno jingle, da bo prestrašiti vse imeti v bližini.V višini Črni Medved sezone, lahko uživajo varno hojo s prijatelji.

Značilnosti:

Barva: črna, karamelni sladkor

Teža: 30g

Navpično velikost: 14*3.5*2.5 cm

Material: Železo+PU

Seznam:

1*Nosi Zvonec

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5