Opis

Bullet Točk:

1.Nove Učne Booster: Ta igrača telefon ni le zabavno plaything, pa tudi zgodnjega učenja orodje.To pomaga pri razvoju vašega otroka komunikacijske in jezikovne spretnosti, medtem ko krepitev starš-otrok interakcije.Naj vaš otrok naučiti, medtem ko je imel zabavo.

2.Melodičnih Vpogled: Negovati vaš otrok je ljubezen do glasbe z našo telefonsko igrača.Širok izbor kulinaričnih tunes lahko interchanged, spodbujanje slušnega razvoja in ustvarjalnosti.

3.Bleščeče luči: Raziskovanje ta telefon je igrača odličen način za izobraževanje in zabavo vašega otroka.Z briljantno luči, spodbuja njihove kognitivne sposobnosti in vizualno in razvoj.Igrača je lepe oblike je prepričan, da zarobiti vašega otroka pozornost in povečati njihovo radovednost.

4.Učenje Skozi igro: Naj vaš otrok pridobiti znanje skozi igro z našo telefonsko igrača.Vključevanje učenje v zabavno igrače, ki zagotavlja odličen način, da se učijo.Otroci se bodo zabavali, medtem ko učenje števil, barv, oblik in več.

5.Širok Spekter uporabe: Povzdignil vaš otrok je sporočilo, in števila spretnosti, s tem telefonom igrača.Svoje pisane gumbi, realističnih zvokov, in zabavne besedne zveze sprožijo prikaz vašega otroka domišljijo.Idealen za homeschooling, je kot nalašč za rojstni dan ali Božično darilo za otroke, ki radi učijo in raziskujejo.

Simulacijo Glasbe Telefon je zabavno in izobraževalnih igrača, ki pomaga gojiti otrok zanimanje za glasbo.S svojo briljantno luči in privlačno obliko, je prepričan, da zajame otrokovo pozornost.A mora imeti za homeschool dobave, ta telefon naredi učenje zabavno in enostavno.

Specifikacija:

Ime: Telefon, Igrača

Barva: rumena

Teža: (pribl.)205 g

Velikost: (pribl.)14*12.5*12.5 cm/5.51*4.92*4.92 cm

Seznam Vsebine:

Telefonska Igrača*1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5