Opis

Naredite svojo kolesa sijaj s temi samodejno čiščenje krtače.Oblikovane so tako, da pranje koles in drugih težavnih vložki z lahkoto.Imajo udoben oprijem, mehke ščetine, in različne podrobnosti, krtače za različne naloge.So prišli tudi z luknjami za priročno shranjevanje in sušenje.

Ime: avto podrobno krtačo

5 delni set

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

5*ščetinami podrobno ščetke

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Pranje kateregakoli dela vašega avtomobila: Kolesa, zunanjosti, usnje, nadzorne plošče, tipkovnice, izpušne odprtine, žaluzije ali notranjost, ta sklop 5 ščetinami podrobno ščetke zmorem vse.Imajo edinstveno obliko, ki jim omogoča, da dostopa vsak spot in razlike s učinkovitost in enostavnost.

2.Naravno in trajno: Ta samodejno čiščenje čopič je narejen iz naravnega lesa, ki daje gladko površino in dolgo ročico.Ima nedrsečo leseni ročaj in okrogle oblike, ki zagotavljajo udoben oprijem in trajno delovanje.

3.Za mokro in suho uporabo: Ali boste morali očistiti svoj avto, notranje ali zunanje, te ščetke lahko ročaj tako suhih in mokrih površinah brez padca ali izgubi svojo obliko.Trajno mehke ščetine, ki so dovolj močni, da odstranite umazanijo in prah, vendar je dovolj nežno, da se prepreči praske.Plus, so mogoče oprati in ponovno uporabiti za vaše udobje.

4.Vsestranski čiščenje krtače: Izpolnjevanje različnih potreb z različnimi podrobno ščetke, ki so primerni za uporabo in enostaven za čiščenje.Čopiči imajo dovolj dolžina, da dosežejo težko očistiti območja.

5.Obesite in pozabili: Te ščetke so luknje, ki naj jih obesite na vsak kavelj ali valjčkom.Nič več nered ki gre predale ali omare.Samo zgrabi njih, ko boste morali očistiti in jih dal nazaj, ko ste končali.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5