Opis

Značilnosti Izdelka

[Čim večja prostora] loft posteljo odlično služi domove z omejeno prostor.To ima prednost, tal, in omogoča udoben počitek, dodatno delo in igro prostora in naredi velik kos pohištva za rastoče družine.Celoten okvir tega posteljo je izdelana iz trmast borov les, ki je trajna in stabilna v uporabi.

[Vsestranskost izobilju] prostor pod polno velikost loft posteljo je dober kraj za vas, da preberete, naredite domačo nalogo ali predvajanje in ustvarjanje lastne svetu, da je treba raziskati.Postelja prihaja z 3-tier police, mizo in pisanje odbor dal tisto, kar potrebujete.Pisanje odbor lahko pišete in rišete z vodo, ki temelji pero, in to je enostavno izbrisati.

[Trdno Konstrukcijo] Ta večnamenski mansarda postelja je narejena iz masivnega borovega lesa, okvir, s komercialno razred MDF odbor za nadzor kakovosti in trajnosti.Stabilna lestev, ki se lahko montira na drugo stran postelje.Guardrails so trdno pritrjeni, za dodatno varnost.

[Zdravje in Udobje] No polje pomlad potrebno, in ne da bi morali foundation.Les, okvir je trmast in prihaja z letvice za dodatno podporo in zagotavlja, da zrak prosto premika okoli svoje ležišče, da ostane sveža več let, da pridejo.

[Celotne Dimenzije] 79.5"L x 57"W x 65"H. Vzmetnice niso vključene.Omejitev teže: 350lbs.

Opis

Polni Velikosti Lesenih Loft Posteljo s Police, Mizo in Pisanje Odbor

Če vaša družina potrebuje posteljo, da bi lahko spal, in študija, to loft posteljo bo dobra izbira za vas, saj se boste prihranek prostora in optimalno funkcionalnost s široko paleto funkcij.To je kot nalašč posteljo s Police, Mizo in Pisanje Odbora.Postelja s celovito guardrails, da se zagotovi vaš spanec varnost.Vam ni treba skrbeti za njeno kakovost.Oblikovanje postelja je elegantno in lahko se prilega v vašo spalnico dobro.

Teža & Mere

Splošno Dimenzije Izdelka

79.5"L x 57"W x 65"H

Število Paket

2

Skupna Teža Izdelka

146.6 LBS

Teža Zmogljivost

350 KG

Število Letvic

14

Priporočena Debelina Vzmetnice

4-6"

Priporočena starost

> 6 let

Specifikacije

Vrsta Izdelka

Loft Posteljo

Velikost

Polno

Barve

Bela/Siva

Izdelek materiala

Vezane lesene plošče+MDF+Borovcev

Opombe

Ročno merjenje je bila uporabljena, lahko obstaja nekaj razumna napako.Vse fotografije so posnete z dejanskimi vzorci, rahlo kromatične aberacije lahko pride zaradi razsvetljave ali zaslona.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5