Opis

Za Odrasle Velike Okvir Plavalna Očala In Anti Meglo Plavalna Očala Čepi Za Moške In Ženske

Značilnosti:

Za odrasle velike okvir plavalna očala in anti-fog plavalna očala so posebej izdelani za plavalna očala, primerna za moške in ženske.Ima širok okvir načrtovanja, ki zajema celotno oči območje zagotoviti širši pogled.

Očala funkcija high-definition z odlično prepustnost svetlobe, ki daje plavalci jasen pogled, svoje okolice, vključno z plavati črte v vodi, drugi plavalci in .

Očala so in anti-zamegljevanje tehnologije, ki lahko učinkovito vodi od vstopa v notranjosti objektiva, ki zagotavljata, da plavalec je jasno in nemoteno.Anti-fog funkcija lahko zmanjša vode v notranjosti objektiva, preprečiti nejasne in zamegljevanje, in zagotavljajo boljšo vizualno izkušnjo.

Ti plavanje očala so običajno opremljeni z čepi, ki učinkovito blok vode od vstopa na ušesni kanal, zaščita za ušesa iz vode tlak in .Opreme za varovanje so povezani z plavalna očala, da jih lahko nosite in uporabljate, in prepreči izgubo ušesnih čepov sam.

Očala imajo običajno nastavljiv nos počitek in glavo, da omogoča različne oblike obraza in glave obod.To zagotavlja boljše prileganje in stabilnost, vode iz pronicanje skozi robove okvirja, in zagotavlja občutek udobno nositi.Nastavljiv naglavni trak lahko tudi izpolnjevanje individualne nošenje mora zagotoviti, da očala so podjetja in ne easy slide.

Opis Izdelka:

Za Odrasle Velike Okvir Plavalna Očala In Anti Meglo Plavalna Očala Čepi Za Moške In Ženske

Material: Plastika

Barva: kot na sliki, (Zaradi razlike med različnimi monitorji, sliko lahko so rahlo barvno razliko.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom, Hvala!)

Package teža: 140 g

Paket velikost: 20x5x8cm,(Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5