Opis

Čelada Predvajalnik, Slušalke za Prostoročno Klicanje motorno kolo Čelada Slušalke Bluetooth, Združljiva 5.0 Predvajanje Glasbe Brezžične Slušalke za Jahanje

Funkcija:

1. Enostavno Ročno Seznanjanje: Ročno seznaniti motoristična čelada slušalke s telefonom z dolgo pritiskom na tipko za klicanje gumb za 3 sekunde.LED-indikator začne utripati rdeče in modro izmenično, kar pomeni, da je v Bluetooth način seznanjanja.Preprosto priključite slušalke prek telefona nastavitve Bluetooth.

2. Samodejno Ponovno seznanjanje: Ko mobilni telefon, je bil seznanjen z motorno kolo čelada slušalke, preden, da bo samodejno ponovno par, ko je slušalka vklopljena, znova.Če telefon in slušalke, pojdite ven območju, bodo odklopite, ko pa nazaj v dosegu, se bo samodejno znova priključite.

3. Auto Funkcija za Iskanje: Če že seznanjeno Bluetooth, združljivega telefona izklopljen ali neaktivne, motorno kolo zvočniki slušalke bo samodejno preklopi v način za seznanjanje, spet, zaradi česar je primerno za vzpostavitev povezave.

4. Prednostna naloga na Telefonski Klici: čelada slušalke izbere prednostne telefonske klice nad glasbo.Ob dohodnem klicu, se predvajanje glasbe bo prekinjena, in po tem, ko klic konča, se glasba samodejno nadaljuje.

5. Kompakten in Priročen: motor stereo interfonski je majhna po velikosti in lahek, zaradi česar je enostaven za prevoz.Uporablja najnovejšo tehnologijo Bluetooth, združljiva 5.0 tehnologijo, ponuja močan prenos signalov in nizko porabo energije.Združljiv z vsemi Bluetooth napravah, ki jih podpira, samodejno klicanje sprejem za varno vožnjo.S funkcije, kot so sledenje nadzora, obseg prilagoditev, play/pause, in samodejno ponovno klicanje je enostavno za uporabo in uporabniku prijazen.Poleg tega, pa ima vgrajeno mini USB polnjenje prek kabla USB vrata za hitro in priročno polnjenje, in svoje visoke zmogljivosti litijeva baterija zagotavlja dolgo pripravljenosti in delovni čas.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Čelada Slušalke

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Največ Interkom Razdalja:

Največje Število Zvočnikov: 2

Način povezave: bluetooth, združljiva

Napajanje: Način vgrajene Baterije

Uporablja Čelado Tipa: Univerzalna

Model Name: Motoristična Čelada Slušalke

Posebne Značilnosti: Vgrajen Zvočnik

Bluetooth, združljiva različica: V5.0+EDR

Izdelek barva: Črna

Material: ABS

Frekvenčni razpon: 2.405 GHz-2.480 GHz

Prenos na daljavo: 20-30 m (prenos na daljavo, se razlikuje glede na okoljske dejavnike in mobilne Naprave, združljive naprave)

MIC razdalja: ≤1m

Litijeva baterija: 3,7 V/150mA

Čas polnjenja: 1 ura

Čas pripravljenosti: pribl. 160 ur

Neprekinjen delovni čas: pribl. 8 ur

Bluetooth, združljiva ime: Glasba Klobuk

Zvočnik debelina: 1cm/0.39 palčni

Zvočnik premer: 4.15 cm/1.63 palčni

Bruto teža izdelka: 150 g

Tip: motorno kolo Bluetooth-združljive slušalke

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Slušalke

1 x Podatkovni Kabel

1 x Pouk Knjižica,

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5