Opis

Značilnosti:

Kakovost Materiala: Ribolov zglobi so narejeni iz nerjavnega jekla material z galvanizacijo zdravljenja, visoko trdnost, korozijska uporov, anti-shock, korozijo uporov in anti-rja.

Enostaven za Uporabo: ribolov sinked strani ima ključavnico za izravnavo voznega konico, ki lahko okrepijo povezave med ribolov line in ribiško palico.Za uporabo, mimo ribolov črto po sredini obroča, potem bo na ribolov linije.

Odlično Korozijsko Uporov: premične je dobro uporov proti koroziji in obrabi uporov, trdoto in vzdržljivost, odličen za Morske, slano vodo in sladkovodni ribolov.

Hitro Rolling: Ribolov vrtljivi v primeru sile lahko tudi prilagodljiv vrtenja, ne boli ribolov line in anti-navijanje, poda izjemno gladko rotacije in najnižjo prestavo, krepitev povezave med ribolov line in ribiško palico.

Pogosto se Uporabljajo: Različne vrste ribolova zglobi lahko izpolnjujejo različne ribolov potrebujejo, in so zelo primerne za dejavnosti na prostem, kot so ribolov.Koristni dodatki ohraniti ribolov bolj učinkovito.

Specifikacije:

Material: Nerjaveče Jeklo

Barva: Kot Na Sliki

Velikost : S/M/L

Dolžina: pribl.30 cm/1.18 v

Dolžina: pribl.33 cm/1.29 v

L Dolžina: pribl.36 cm/1.42 v

Paket Vključuje:

Sklop 50Pcs Ribolov Zglobi

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5