Opis

1~8PCS Poletje Zunanji Bazen Napihljive Igrače Obroč Strel Kaktus Košarico Obliko Bazen Stranka Plavanje Plavajočo Vrstico za Odrasle

Opis:

Značilnosti:

1. Summer party igra: set vsebuje 1 napihljivi kaktus in 4 obroči (rumena, roza, zelena, modra).Po inflacije, zunanji premer obroča je okoli 8 cm.Igrati to zabavno, metanje igre z družino in prijatelji, priti blizu za seboj in uživajte sreče, da bi bili skupaj!

2. Nadgradili vode znanja: nadgrajeno napihljivi kaktus znanja se lahko napolnijo z vodo v notranjosti, da ga hranite v pokončnem položaju, ali je postavljen na tla ali v vodo.Super darilo za bazen stranke, piknike ali ražnji ali počitnice ljubiteljem!

3. Zabavne in izobraževalne igre za otroke: Igra in učenje.Napihljivi metanje igre pomaga uveljavljati otrokove inteligence, vztrajnost, roko moč in telesno ravnovesje.

4. Multifunkcijski stranka igra igrače: Primeren za družine in prijateljev, biljard igre, poletni plaži stranke, biljard stranke, zunanji in notranji dejavnosti team building, rojstni dnevi, karneval stranke, piknike ali grilla, šola primeru dobave, itd.

3.Hitro in enostavno inflacija in deflacija: ročno črpalko bo napihne kaktus in prstan enostavno.Iz 0.18-debele plastične, preprečuje uhajanje zraka in je zelo vzdržljiv.

Specifikacije:

Specifikacija:

Barva: kot je prikazano na sliki (barvni obroč pošlje naključno)

Material: okolju prijazen PVC

Velikost: 63 CM višina * osnove premerom 25 cm

Debelina: 0.18 MM

Pakiranje: eno opp vrečko pakiranje

Teža: približno 130 g

Paket Je Vključeno:

Vključno z: 1 napihljivi kaktus in 4 obroči

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5