Opis

Bullet Točk:

1. Dobra Prilagodljivost in Trajnost: Izdelana iz visoko kakovostnega silikona, to korito, odcejevalnik lahko zdrži visoke temperature in pogoste uporabe brez deforming ali zlom.

2. Enostaven za Namestitev: lahko dal to silikonski korito, odcejevalnik na možganov enostavno in udobno, samo pritisnite sesalno skodelice okoli roba za varno trdno.Nobenega orodja ali vrtanje, ki so potrebne.

3. Porozni Oblikovanje: Z gosto očesa in postavljeno sredini modela, ta silikonski korito, odcejevalnik, lahko filtrirate naplavin učinkovito in omogočajo nemoteno odvajanje brez zamašitev.Prav tako zavira ostanki las in preprečuje zamašitev cevi.

4. Enostavno Čiščenje: za Razliko od drugih korito sesalnikov, ki so zapletenih modelov in težko dostopnih področij, naši silikonski korito, odcejevalnik je enostavno in gladko.Lahko enostavno sperite z vodo in pustite, da se posuši hitro.

5. Primerna za Številne Priložnosti: korito cedilo, da odteče je, ne samo za kuhinjski odtoki, ampak tudi za tuš prhe, kopalnica, odtoki, kjerkoli in ne želite hrano, zelenjavo, ali lase, ki so zlorabili do možganov.

Opis:

Imejte pomivalno korito čisto in zlepi-brezplačno s to silikonski cedilo, da odteče.To je dobra upogljivost in je enostaven za namestitev, le prilegajo v odtočno odprtino.Porozni design omogoča vode pretok skozi, medtem ko lov ostanki hrane in lase.Čiščenje, enostavno sperite z vodo ali vržejo v pomivalnem stroju.Uporablja se lahko tudi v kopalnici ali pralnica.

Specifikacija:

1. Ime: Silikonski Korito, Odcejevalnik

2. Material: silikon

3. Velikost: o 14.7*14.7 cm/5.78*5.78 v

Seznam Vsebine:

Silikonski Korito, Odcejevalnik*1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5