Opis

Muharjenje Telovnik z 10 Žepi Ribolov, Varnostni Jopiči Moški Ženske Dihanje Nastavljiv Ena Velikost Nepremočljiva Prostem Pribor

Funkcija:

1.Več Žepi: To ribiško telovnik ima 10 žepi, ki zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje vaših ribolov pribor in osebni predmeti, kot so telefonov, denarnic in tipke.

2.Odstranljiva in Nastavljiva: ribiški jopiči so izdelani z odstranljiva in nastavljiva komponente, zaradi česar je enostavno prilagodite in prilagoditi svojim potrebam.To je one-size-fits-all design, ki se lahko prilagodi navzgor, navzdol, levo in desno.

3.Ergonomska Oblika: letenje fishi ng telovnik ima ergonomsko obliko, ki ustvarja oddelkov in zagotavlja udobno prilegajo brez občutka tesen ali raztegnjeno.Zagotavlja odlično podporo in zaščito za hrbet in ramena med dolgo ribolovnih potovanj.

4.Velikost in Udobje: zunanji ribolov, varnostni jopiči ukrep približno 52x45CM/20.47x17.72in in ima nastavljiv plečetom trakov in pasu, zaradi česar je primeren za ljudi, mase pod 200 funtov.Oblikovan je tako, da se ohlapna in udobna, omogoča svobodno gibanje medtem ko ribolov.

5.Elegantna in Praktična: Ta morski ribolov, varnostni jopič je ne le praktično, ampak tudi eleganten, zaradi česar je odlično darilo za vse ribič.Telovnik, design, ki je kot nalašč za dejavnosti na prostem, kot so ribolov, pohodništvo, kampiranje, in fotografije.Z veliko žepi in nastavljiv funkcije, je vsestranski dodatek za vsako ribolovno orodje za zbiranje.

Specifikacija:

Številka Modela: Ribolov Majice

Primerna višina: 160-190 CM

Primerna teža: 50-100 KG

Velikost: Ena Velikost, O 52x45CM/20.47x17.72in

Barvi (Opcija): Siva, Črna, Vojske, Zelena, Marelična, Modra

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Ribolov Telovnik

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5