Opis

1. Hitro polnjenje sposobnosti: Je 120W polnilnik sprejme galijevega nitrida hitro polnjenje tehnologija in podpira QC3.0 hitro polnjenje protokola.To lahko hitro polnjenje različnih mobilnih telefonov, slušalke, in drugih naprav, učinkovito srečanje polnjenje potrebe.

2. Več varnostnih mehanizmov: polnilnik je opremljen z več mehanizmi za zaščito, vključno z prenapetostna zaščita, prevelik tok zaščita, zaščita pregrevanja, itd., ki lahko učinkovito zaščititi varnost polnjenje naprave, prepreči pregrevanje baterije, čezmerno polnjenje in drugih vprašanj, in zagotoviti varnost in zanesljivost postopek polnjenja.

3. Podpira več specifikacije: Ta polnilnik omogoča dva vtiča specifikacije, Evropski in Ameriški, in se lahko prilagodijo vtičnico standardov v različnih regijah, zaradi česar je primeren za uporabnike za uporabo v različnih državah ali regijah.

4. Multifunkcijski polnjenje: poleg tega, da mobilni telefoni in slušalke, s tem polnilnikom se lahko polnite tudi drugih naprav, kot so tablični računalniki, digitalni fotoaparati itd.Ima široko paleto združljivost in izpolnjuje polnjenje potrebe uporabnikov za različne naprave.

5. Visoka kakovost načrta: s Tem polnilnikom je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, z visoko vzdržljivost in dobro odvajanje toplote uspešnosti.Shell design je preprosta in lepa, zaradi česar je enostaven za prevoz.To je polnilnik izdelek, ki združuje praktičnost in estetiko.

Ocene

super Polecam
Polnilnik ima NAS napada, in ne Evropska. Sramota!!!!
Zagotovo ne 120W, ale shvidka 33 W polnjenje prisoten

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5