Opis

Mikrovlaken za Čiščenje Krpo Premium Kakovosti In Debelejši 6"x7" In Lažji Za UPORABO NA Očala sončna Očala, Fotoaparat In Drugih Občutljivih Površin (5 kosov)

Značilnosti:

PREMIUM ZNAČILNOSTI IZDELKA - 80& poliester in najlon 20%, v 250gsm mikrovlaken krpo, ki ponuja debelejši občutek, da pomagajo očistiti svoje očala, tako da je veliko lažje.Hitro in učinkovito vse, prah, prstne odtise, olja, tipkovnica imprints, umazanijo, in še več iz vašega elektronika zasloni in zasloni.

COLOR DESIGN - naslednje lepih barvnih modelov so vključeni: Siva, Modra, Zelena, Slonovine, in Oranžna

ČIST IN PREPROST DESIGN - ravne straneh, z zaobljenimi vogali daje zelo čist design in pomaga pri izogibanju odličen za razliko od nazobčane zob krpo design ponuja.

Za enkratno uporabo IN PRALNE - za enkratno uporabo in pralnimi v toplo vodo (ne , mehčalca ali belilo; suh zrak ). *Po parov mesecev uporabe, prosimo, razmislite o uporabi novo krpico*

LEPA IDEJA za DARILO - Vsakdo potrebuje neke vrste mikrovlaken za čiščenje krpo, da ni čisto svoje očala, ampak tudi čisto svoj telefon, uporabite to kot čudovito darilo za vaše ljubljene.

Opis Izdelka:

Mikrovlaken za Čiščenje Krpo Premium Kakovosti in Debelejši 6"x7" in Lažji za UPORABO NA očala, Sončna Očala, Monitorji, Fotoaparata in Drugih Občutljivih Površin (5 kosov)

Material: poliester

Barva: kot na sliki, (Zaradi razlike med različnimi monitorji, sliko lahko so rahlo barvno razliko.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom, Hvala!)

Package teža: 40g

Paket velikost: 10x10x3cm,(Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5