Opis

Opis izdelka Specification predmet, vrednost, Kraj Izvora Kitajska Guandong Ime Izdelka kitajska bazen čiščenje robot Materiala ABS Funkcijo, Da Bazen Čisto Uporabe Družinski Bazen OEM/ODM na voljo Logotip Sprejeti po Meri Logo zmogljivost Baterije 5200mAh čas Polnjenja 3-4 ure Delovne ure 120 min IP ocena IPX8 Pakiranje & Dostave karton polje ali po meri Profil Podjetja "Xi Človek," se je začel leta 2004 in se je skoraj 15 let izkušenj v obdelavo vode v industriji.Ker njen razvoj, "Xi Človek" je postal močan celovito podjetniško vključevanje R&D, proizvodnja in prodaja.Glavni poslovni predmeti so: ribnik filter, akvarij reševalne opreme, bazen opreme, čistilnih naprav, vode, ponovno uporabo, oprema, itd.Podjetje se je nabralo veliko let izkušenj na področju proizvodnje, raziskav in razvoja, je vrhunsko tehnologijo, in še naprej proizvodnjo in zasnovo izdelkov, ki zadovoljujejo naše stranke in prijatelje.Podpora OEM prilagajanje.Pogosta VPRAŠANJA 1.Kako lahko dobim ceno? -Smo ponavadi ponudbo v roku 1 ure po tem, ko smo dobili preiskave(Razen vikend in prazniki).Če ste zelo

nujne, da bi dobili ceno, prosimo, pišite ali nas kontaktirate na druge načine, tako da vam lahko ponudimo ponudbo.

2. Lahko kupim vzorcev dajanje nalogov?

-Da.Če potrebujete,vas prosimo, da nas kontaktirate.

3.Kaj je vaše vodilo čas?

-To je odvisno od nalog, količino in sezona, ki jo mesto naročila.Ponavadi mi lahko ladja v 7-15 dni za majhne količine,in o 30 dni, za večje količine.

4.Kakšen je vaš plačilni rok?

-T/T,Western Union,MoneyGram,in Paypal.To je mogoče pogajati.

5.Kakšen je način dostave?

-To bi se lahko pošiljajo po morju,zraku ali jih express(EMS,UPS,DHL,TNT,FEDEX, in ekt).Prosimo, potrdite z nami pred dajanjem naročila.

6.Poprodajne storitve

-V roku 12 mesecev za ne-človeško škodo.

7.Kako zagotoviti, da bo naše poslovanje dolgoročno in dober odnos?

-1. Moramo imeti dobro kakovost in konkurenčne cene zagotoviti, da so naši kupci koristi ;

-2. Spoštujemo vsakega kupca, kot je naš prijatelj in mi iskreno poslovanje in sklepanje prijateljstev z njimi, ne glede na to, od kod prihajajo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5