Opis

Ta naprava vam omogoča pretakanje zvoka brezžično iz vašega TV, laptop, telefon in več, da slušalke ali zvočniki.Podpira Avto Prostoročno Klicanje, ohrani več zvok, podrobnosti in zmanjšanje zamud.Je stabilen, udoben in enostaven za par z drugimi napravami.

Specifikacije:

Ime: Brezžični Avto Sprejemnik

Vmesnik: USB

Ali želite Plug and Play: Plug and Play

Zunanji napajalnik: Brez zunanjega napajanja

Hitrost prenosa: 80 (Mb / s)

Učinkovit Delovni Radij: 10 (m)

BT Standard: 5.3

Delovna Frekvenca: 2.4 G (MHz)

Seznam Vsebine:

1* Brezžični Avto Prejeli

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Brezžična Glasba: Z stabilne in visoke hitrosti BT 5.3 tehnologije, ta brezžična avto sprejemnik zagotavlja nizke latence in high-fidelity kakovost zvoka za brezžične povezave.Uživajte v zabavno brezžične glasbe v vašem avtomobilu.

2.Široko Uporabljajo: Uživajte v kakovostni zvok iz vašega brezžičnega avto sprejemnik z različnimi napravami, kot so prenosni računalniki, tablični računalniki, mobilni telefoni, in še več.Povezovanje in izmenjava neopazno med različnimi avdio virov in izkušenj vsestranskost in udobje, ki brezžični zvok v vašem avtomobilu ali kjer koli drugje.

3.Avto Preprosto Pokličite: Uživajte varno in priročno komuniciranje z osebami v imeniku med vožnjo, brez manjkajo pomembne klice ali sporočila.Naše brezžične avto sprejemnik značilnosti prostoročno klicanje funkcija, ki vam omogoča, da sprejmete ali zavrnete klice z preprost dotik in vgrajenim mikrofonom, ki omogoča jasna kakovost zvoka.

4.Neoviran Prenos: S to brezžično avto sprejemnik, lahko prosto gibljejo brez omejitev in uživajte pokritosti s signalom, ki doseže 10 metrov.Ali ste v sprednji ali zadnji sedež, vam lahko doživimo priročen in hiter prenos območju, ki pokriva celotno hišo.

5.Jasen in Čist Zvok: Ta brezžična avto sprejemnik značilnosti inteligentnih zmanjšanje hrupa in previdni, tuning, ki izboljšajo kakovost zvoka in zmanjšanje hrupa v ozadju.Uporablja napredno zmanjševanje šuma tehnologijo, da ohranijo več zvok, podrobnosti in odstranite neželene hrupa.S CVC tehnologija, boste lahko slišali jasnejši zvok in uživajte vaše glasbe ali klicev brez kakršnih koli motenj.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5