Opis

2,4 GHz Mini USB WiFi Adapter Brezplačno Pogon USB, Ethernet, WiFi Dongle 150Mbps Ključ USB Wi-Fi Adapter Vgrajeno Anteno za RAČUNALNIKOM/Prenosni/Namizni

Funkcija:

1. Mini Načrta za Prenosljivost: Naši mini usb wifi adapter funkcije, elegantno in kompaktno zasnovo, zaradi česar je enostaven za prevoz in prihranek dragocenega prostora.Svojo mini obliki dejavnik, ki omogoča, da brez težav prenosljivost.

2. Plug-and-Play (igra): Naše usb wifi mrežno kartico, podpira USB 2.0 in USB 3.0 vmesniki, ki zagotavljajo združljivost z različnimi računalniki.Ponuja brezhibno plug-and-play izkušenj, brez potrebe po dodatnih gonilnikov.

3. Visoka Hitrost Brezžičnega Prenosa: Opremljena z 11N wireless technology, naše usb, ethernet, wifi dongle dosega brezžične hitrost prenosa do 150Mbps.To zagotavlja učinkovit prenos podatkov v vašem lokalnem omrežju, povečanje produktivnosti.

4. Vgrajen Visoko zmogljivih Pametnih Antena: Featuring vgrajeni v visoko zmogljive pametne antene, naš ključ usb wi-fi adapter zagotavlja zanesljivo in stabilno brezžično povezavo.Podpira napredno šifriranje in varnostne mehanizme, kot so WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK.

5. A-Tip USB Vmesnik: Naše usb wifi sprejemnik ponuja A-tip USB vmesnik, ki je v skladu z IEEE802.11g in IEEE802.11b standardi.Podpira brezžično gostovanje tehnologije, ki zagotavljajo učinkovito brezžične povezave, tudi ko se gibljejo med omrežji.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Tip: Brezžični

Hitrost prenosa: 150Mbps

Vrsta: Zunanji

Številka Modela: Omrežna Kartica

Package: Da

Certificiranje: NOBEN

Wi-Fi Podpira Frekvenca: 2.4 G

Barva: Črna

Brezžični prenos hitrost 11n: do 150mbps

Delovni frekvenčnem pasu: 2,4 GHz

Podporo za operacijski sistem: Windows xp/Win7/Win8/Win10/Win11

Velikost izdelka: 20.00x15.00x6.00mm

Velikost izdelka: 0.79x0.59x0.24 palca

Neto teža: 5g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X USB WIFI mrežno Kartico

1 x Ročni

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5