Opis

Motoristična Čelada Slušalke 600mAh Bluetooth, združljiva 5.3 Glasbene Slušalke z opozorilna Lučka Stereo Slušalke za Jahanje, Kolesarjenje

Funkcija:

1. FM Radio Funkcija: Ostanite v stiku z najnovejšimi novicami in pesmi, med vožnjo z vgrajenim FM radio.Uživajte v poslušanju vaše najljubše postaje in ostati zabavali v času vašega potovanja. (Opomba: FM funkcija prevlada nad telefon povezava ne more povezati na mobilnih telefonov, medtem ko z uporabo UKV-način čelada slušalke.)

2. Dvojno Telefon Povezava: Povezovanje in upravljanje dveh mobilnih telefonov, hkrati s tem motoristična čelada slušalke.Nikoli zgrešili pomemben klic, medtem ko jahanje, zagotavljanje nemotene komunikacije na poti.

3. Avtomatsko/Ročno Klic Odzivnik: Izbirate lahko med samodejno in ročno klic odzivnik, na načine, ki temeljijo na jahanje scenarij.Prilagoditev slušalke na vaše želje in varno vožnjo z različnimi upravljanje klicev možnosti.

4. Noč opozorilna Lučka: samozavestno Vožnjo v temi z izboljšanim noč opozorilna lučka funkcijo.Izboljšajte svojo vidljivost in varnost med nočno vožnjo s to glasbo, slušalke, ki zagotavlja varno vožnjo izkušnje.

5. Glasovni Nadzor, Funkcija: vklopite funkcijo glasovnega upravljanja s pritisnite na gumb, da odpravi potrebo po pogoste ročno preklapljanje.Ta funkcija stereo slušalka je združljiva s pametnimi telefoni opremljeni s glasovni nadzor zmogljivosti in mora biti omogočena za uporabo.

6. Bluetooth, združljiva Čip: Izkušnje hitrejši prenos podatkov z naslednjo generacijo Bluetooth, združljiva čip.Uživajte gladko predvajanje glasbe in izboljšano kakovost zvoka, medtem ko jahanja in uporabo te brezžične slušalke.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Čelada Slušalke

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Največje Število Zvočnikov: 2

Način povezave: Bluetooth, združljiva

Napajanje: Način vgrajene Baterije

Posebne Funkcije: Glasovni Nadzor

Uporablja Čelado Tipa: Univerzalna

Model Name: Motoristična Čelada Slušalke

Posebne Funkcije: FM Radio

Ime Materiala: ABS

Barva: črna

Bluetooth, združljiva različica: 5.3+EDR

Frekvenčni razpon: 2.402 GHz-2.480 GHz

Prenos na daljavo: 10 metrov (odvisno od naprave)

Mikrofon prenos na daljavo: ≤ 1 meter

Litijeva baterija: 3,7 V/600 ma

Neprekinjen čas delovanja: 18 ur

Polnjenje napetost: 5V

Čas polnjenja: 2-3 ure

Čas pripravljenosti: 120 ur

Bluetooth, združljiva ime: BT36

Paket velikost: 150x105x60mm/5.91x4.13x2.36inch

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Motoristična Čelada Slušalke

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5