Opis

Opis:

1. Visoko kakovostnega materiala, trajno, in trmast.

2. Enostaven za namestitev.Ni vrtanje in rezanje, ki so potrebne.

3. Široko uporabo.Popolnoma nadomesti vaš stari ali zlomljena ena.

4. Poveča območje izstopu zraka.

Specifikacija:

Ime: Izstopu Zraka Vent Pokrov

Velikost: 4.56x4.56x3.54inch/11.6*11.6*9.8 cm

Vmesnik premer: 42mm/1.65 palčni vgradnja vrat

Teža: 124g

Veljavni modeli: Primerna za 2KW(D2) parkiranje grelniki, in drugi modeli zraka parkiranje grelniki za 42mm notranji premer cevi.

Package seznam:

Po izstopu zraka vent kritje x1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Trajnega Materiala】iz okolju prijaznega materiala.Naše Vent Kritje je močna in ne enostavno za preoblikovanje.Visoke temperature odporen in trajen.

2.【Odlično Ujemajo S Prvotno】vračilo Dizelski Grelec za normalno delovanje.Ti Vent Prevleke so odlična zamenjava za vašo staro ali zdrobljen turistov.Vzdrževanje časa in denarja so shranjene.

3.【Priročno Namestitev】Enostaven za namestitev ne porabi preveč časa.In ni vrtanje ali rezanje je potrebno.Prosim, primerjajte s številko dela na prvotni del pred nakupom tega Zraka Vent za Kritje!

4.【Splošno Compatibile】, ki se Uporablja za 2KW (D2) Parkirni Grelec.Ustreza in drugi modeli zraka parkiranje grelniki z 1.65 palčni notranji premer cevi.Ta pripomoček je splošno združljiva.

5.【Občutljivo Izdelave】Ni enostavno padel po namestitvi.Ta Grelec Cev Skp sprejme zakonsko luknjo izstopu zraka design.Poveča območje izstopu zraka.

In prepreči vaš avto videz pred praskami in prahom.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5