Opis

Opis:

1. Pomoč polepšajo polt, vlažijo kožo in ustvari sveža in vlažna ličila.

2 Dihanje, izgleda super, in ne blokira pore.

3. Gladko in enostavno potiskanje, blizu kože, anti-potenje in izločanje olja so zelo dobri, in ohranjajo trajno lepoto ličila.

4 Uporaba: Pred uporabo fundacijo make-up, uporabite ustrezno količino za roke in enakomerno razporedili na celotnem obrazu, še posebej v delih, ki imajo velike pore in enostavno olje izpraznite.

Specifikacija:

Ime izdelka: Primer Obraz Ličila

Neto vsebina: 30ml

Tip kože: vsak tip kože

Seznam Vsebine:

Premaz Obraz Ličila * 1

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Odlično Ličila Videti】Premaz Obraz Ličila ima lastnosti, ki uspešno prikriti kože pomanjkljivosti in proizvedejo lep kozmetični videz.Te prednosti so vlažilne, olje,-krmiljenje, dolgotrajno, fine teksture, dihanje, in por-skriva.

2.【Lahka In Prenosna】Ličila Premaz je majhen in lahek, zaradi česar je enostavno, da držite v roki, in se lahko hranijo v sobi, ali sprejeti v šolo ali potovanje.Postavite v svojo vrečko in se kjerkoli.

3.【Pokaži Vaš Okus】Obraz Premaz za Ličila je zasnovan za enostavno in elegantno, ki lahko prikažejo vaš okus in lahko izpolnjujejo vaše uporabe in zamenjava potrebe.

4.【Več Scenarijev Uporabe】Ličila Premaz za Obraz ni primeren le za vsakodnevno življenje, vendar primeren tudi kot dodatki za udeležbo dogodkov, vključno stranke, poroke, obveznosti, obveznosti, rojstva, obletnice, itd.

5.【Posebno Darilo】Obraz Premaz je odlična izbira darilo za Valentinovo, rojstni dnevi, obletnice, materinski Dan, ali druge posebne priložnosti, darila.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5