Opis

8 v 1 Drsna Skedenj, Vrata, Tla Vodnik Nastavljiv Skedenj, Vrata, Tla Vodnik Roller Flush Dnu Drsna Vrata Strani Vodnika Odporna proti Koroziji Mat Črno za Vrata Plošča

Funkcija:

1. Močna in Stabilna: Naša drsna vrata, strani priročnik je izdelan iz visoko-kakovostnega ogljikovega jekla material, ki zagotavlja odlično stabilnost in moč, da bi zagotovili, da je izdelek še vedno čvrst in varen.

2. Trpežna in Odporna proti Koroziji: ogljikovega jekla material daje tudi naša drsna skedenj, vrata, tla vodnik izjemnih obrabe in korozijska obstojnost, ki omogoča, da ohranijo svoj videz in delovanje v daljšem časovnem.

3. Mat Črni barvi: skedenj vrata, tla vodnik roller ' s površino značilnosti mat črni barvi, ki je dosežen z American-slog mat črni spray slikarstvo in peska procesov.Ta edinstvena tekstura in videz dodali vizualne pritožbe in dovršenost izdelka.

4. 8 Različnih Kombinacij: Naše dnu ravno bivanje roller je prilagodljivo in raznoliko design, ki ponuja osem različnih kombinacij za izpolnjevanje različnih vrata plošča velikosti in zahteve.Ta funkcija povečuje udobje in vsestranskost, ko uporabljate naš izdelek.

5. Združljiv z Različnimi Vrata Debeline: Naše bivanje valjčni vodnik je zasnovan tako, da se prilagodi na vrata plošče različnih debelin, zagotavljanje združljivosti in pravilno prilegajo med namestitvijo.Ta pozornost je naš izdelek idealen za različne vrste vrat plošče, vključno z skedenj vrata, skladišča in skladiščne prostore.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Tip: Stran

DIY Material: Lesnoobdelovalnih

Številka Modela: Drsna Skedenj, Vrata, Tla Vodnik

Material: ogljikovo jeklo

Velikost: kot prikazano

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Drsna Skedenj, Vrata, Tla Vodnik

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5