Opis

S pomočjo našega Sončnega Gibanja Luči, osvetlitev vaš zunanji prostor.Te luči nastopil tudi za dolgo časa, ker imajo štiri-core poka lučka biseri in večje skladiščne zmogljivosti.Trajnost je, ki jih je kaljeno steklo, in odlično pokritost je zagotovljena z razsvetljavo, ki je brez mrtvega kota.Kot nalašč za vaš dom, je estetski in varnostne zahteve.

Specifikacija:

Ime: Zunanji Sončne Svetlobe

Nepremočljiva ocena: IP67

Vir svetlobe tip: LED

Življenjska doba: 50000 (h)

Seznam Vsebine:

Na Prostem Sončne Svetlobe*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Uporabite Trajno: Ti prostem sončne luči uporabo sončnih kolektorjev za zajem sončne svetlobe in jo uporabite za napajanje noč.V vsakem vremenu, se lahko dobiček iz zanesljiva in dolgotrajna razsvetljavo.Vključujejo tudi zaščito pred dežjem, za dolgotrajno uporabo.

2.Zasnovan z Led: Naš prostem sončne luči funkcijo napredno tehnologijo razsvetljave s štiri-core poka LED svetilke stekleni biseri, zagotavljanje najvišje stopnje svetlosti in energetske učinkovitosti.Osvetlitev vaš vrt ali teraso z lahkoto, dan ali noč.

3.Velika Zmogljivost: Ti prostem sončne luči sprejeti nove energije akumulator vozila, ki ima večjo zmogljivost shranjevanja in daljšo življenjsko dobo baterije od ostalih sončne luči.Integrirani embalažo in oblikovanje telesa zagotavlja enotno odvajanje toplote in trajnost.

4.Enostavno upravljanje: Naš Prostem Sončne Luči funkcija anti-stiskanje design, ki zagotavlja hitrejše odvajanje toplote, močnejši prepustnost svetlobe in višjo stiskanje koeficient kot tradicionalni stekla.To zagotavlja vrhunsko trpežnost pod hudim pritiskom.

5.Spremenljivka Kota: Naš Prostem Sončne Luči funkcija rjo odporno zadaj obračanje nosilec za varno in zanesljivo kota prilagoditev.Enostavno prilagodite osvetlitev kota do 180 brez mrtvih kotov, ki zagotavlja brezskrbno prostem svetlobnih rešitev.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5