Opis

Bullet Točk:

1.Dobro narejeni Izdelki: Loncu Imetnik je zaobljenimi robovi brez burrs, je varen za uporabo, barva design, je super za okras, z gladko brušenjem.

2.Prostor Učinkovito: Loncu, Organizator lahko nastavite, da se prilega različnih pokrov velikosti, in se lahko vgradi na kuhinjski steni ali kabinetom in ima dva ločena dela.

3.Ponovno Večkrat:Pokrovom Držalo za Lonce je varno, čvrst in močan, izdelani iz težkih in zanesljivo ABS materiala, in lahko ponovite uporabljajo za dolgo časa.

4.Enostavno Čiščenje: Pokrov Organizator je olje odporen in enostaven za čiščenje, celostnega načrtovanja, samo sperite in obrišite s čisto, brez oljnih madežev, in bolj mir uma.

5.Široko uporabna:" Pokrov Imetnik lahko shrani kuhinjski pripomočki, kot so plošče, sekljanje odborov, in lopate, je primerna za shranjevanje pot pokriva, in se prilega v shrambe, kuhinje, kopalnice, in v restavracijah.

Opis:

Lahko prilagodite položaj Shranjevanje Rack glede na vaše potrebe.Prilagoditev na različne predmete.Zelo prihranek prostora in enostaven za uporabo, ni primerna le za v kuhinjo, ampak tudi kopalnica.

Specifikacija:

1.Velikost: o 4.9*5.8*8 cm/1.92*2.28*3.14 v

2.Teža: približno 52g

3.Material: ABS

Vrste nasvetov:

Proizvod velikost, merjeno z roko, je rahlo napake, prosim, odpusti mi!Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek!

Seznam Vsebine:

1*Pokrov Prtljažnika

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5