Opis

PVC Jelly Vrečke Makaron Verige Pregledno Oblikovanje Ženske Ramo Torbe, Osebnost Sklopka Verigi Rame ženski Torbici Torbici

Značilnosti:

1. Visoko kakovostni PVC Material : iz premium PVC, to žele torba je ne samo mehko in udobno, ampak tudi trpežna in enostavna za čiščenje s svojo vodotesen.

2. Dimenzije: torba ukrepov približno 7.48 * 6.30 * 3.94 palcev, z ramenski trak dolžine približno 47.24 cm in višina ročice približno 7.09 cm.

3. Priročno Struktura: Ta nosorogovo torbici je zasnovan za enostavno prenašanje in se lahko lepo sprejme različne postavke, ki izpolnjujejo svoje vsakodnevne potrebe.

4. Vsestranski Design: S svojo barvo-blok načrtovanje in nastavljiv ramenski trak, ki to žele vreča se lahko uporablja kot rami vrečo ali torbico, enostavno dopolnjevanje različnih stilov.

5. Dobro Darilo: Ta enotni ramenski crossbody vreča je kot nalašč za nakupovanje, počitnice stranke, ali ulici fotografije med potovanjem.To je tudi super darilo za mater, deklet in žena.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Oblika: Torbe

Torbice Tip: Ramo Torbe

Število Ročaji/Trakov: Samski

Okras: NOBEN

Slog: Modno

Vzorec Tip: Diamant Predalčni

Zapiranje Tip: Hasp

Trdota: MEHKA

Notranjost: Ne Žep

Zunanjost: BREZ

Priložnosti: Party

Material: PVC + poliester

Specifikacije: 19*16*10 cm/ 7.48*6.30*3.94 v ramenski trak dolžine približno 120 cm/ 47.24 v ročaj višina približno 18 cm/ 7.09 v

Uporaba: za ramo, crossbody, ročni

Opomba: ramenski trak se lahko prilagodi

Zaprtje: magnetne sponke

Primerna za množice: ženske splošno

Ime(Neobvezno): Vijolična, Roza, Srebrna, Šampanjec

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Enotni Ramenski Crossbody Vrečko

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5