Opis

Opis:

Ne želite, da bi vaš wc bolj udobno in higienično?Poskusite Školjko Sedeža, Podizač!To je priročen pripomoček, ki vam omogoča dvignite in spustite školjko sedeža, brez dotika je.Ima snemljiv design, ki omogoča enostavno čiščenje in shranjevanje.To je tudi mehke in lepe, dodal nekaj čar za vašo kopalnico.Lahko izberete iz različnih barv in stilov, da ustrezajo vašim željam.Na Školjko Sedeža, Podizač je pametno in praktičen izdelek, ki ga lahko najdete v naši trgovini.Da bo vaš wc izkušenj, bolj prijeten in udoben.

Specifikacija:

Ime: Wc Pokrov Podizač

Material: PVC

Velikost: približno 23*3cm/9.1*1.2 v

Barva: Rumena/Roza/Modra

Teža: približno 30 g

Seznam Vsebine:

Wc pokrov podizač*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavna Uporaba: S to školjko sedeža, lifter, lahko dvignete pokrov in ga odprite wc enostavno z ročajem, brez dotika z rokami, ki je bolj higiensko in priročno.

2.Odstranljiva Design: Ne drži, nobene škode za glazuro.To školjko sedeža, podizač zunanja oblika odstranljivo dizajn, ki vam omogoča, da določi školjko sedeža, z lahkoto in se izključi, kadar želite.

3.Ni Enostavno, da bi Prekinil: Uživajte udobno in priročno wc izkušnje s to školjko sedeža, podizač.Narejen je iz PVC materiala, ki je trajno in niso nagnjeni k deformacije.Je mehka in upogljiva, ki omogoča enostavno dvignite in odprite školjko sedeža.

4.Očarljive Živali Načrt: Dodajanje nekaj zabave in praktičnost, da vaša kopalnica s to školjko sedeža, podizač v ljubek živali obliko.Bo vas nasmeh in naredili vtis na vaše obiskovalce, kot tudi okrepiti vašo kopalnico.Boste ljubezen to školjko sedeža, podizač vsak dan.

5.Široko Uporabo: Enostavno in bolj higiensko, kot če kliknete sedež.To školjko sedeža, podizač bo delo za vas v vseh življenjskih pogojev.Uporabljate jo lahko doma, v hotelu ali v trgovini.To vam bo dala čisto in udobno kopalnico izkušnje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5